1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. „Suvised Seitsmesed“ tervitavad vaatajaid Paksu Margareeta katuselt
„Suvised Seitsmesed“ tervitavad vaatajaid Paksu Margareeta katuselt

„Suvised Seitsmesed“ tervitavad vaatajaid Paksu Margareeta katuselt

TV3 Suvised Seitsmesed_2015 suviJuba esmaspäeval algab TV3s suvehooaeg ning otse Eestimaa suve keskele kolib ka TV3 uudistesaade. Igal õhtul kell seitse tervitavad „Suvised Seitsmesed“ vaatajaid Paksu Margareeta katusel asuvast suvestuudiost.

„Sel suvel vahetame suvestuudio asukohta ning liigume viimased kolm aastat kodusadamaks olnud Seitsmeste suvesadamast Tallinna vanalinna Meremuuseumi Paksu Margareeta katusele. Merega jäävad uudised endiselt seotuks ning see on tähtis, sest eestlastele tähendab suvi ikka päikest, merd ja tuult,“ selgitab TV3 uudistejuht Marko Paloveer.

„Suvised Seitsmesed“ jätkavad asjaliku ja mitmekülgse uudistevaliku edastamisega, lisanduvad aga ka mitmed suvised rubriigid. Näiteks võib peagi näha Eestimaa külapoodide juures külajuttu ajamas Allan Muuki või Eesti kõige salapärasemaid tutvustamas Katrin Lusti, kes ootab endiselt ka vihjeid teisikute kohta. „Kuna „Suviste Seitsmeste“ moto on vahendada lugusid inimestelt inimestele, on igati oodatud küllakutsed vahvatesse taludesse, sünnipäevadele, pulmadesse ja muudele sündmustele,“ lisab Marko Paloveer.

„Suvistes Seitsmestes“ teevad päevasündmustest kokkuvõtte Mart Mardisalu, Marek Lindmaa, Sirje Eesmaa ja Ingrid Teesalu ning tuttavate reporterite kõrval ka uued särasilmsed suvereporterid.

„Suvised Seitsmesed“ on TV3s alates esmaspäevast igal suveõhtul kell 19.00.

VAATA KLIPPI!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=618483″]

Head Uudised GoodNews