1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Sway – väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmik
Sway – väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmik

Sway – väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmik

Sway - väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmikAutotootjafirma Nissan on Genfi autonäitusele alati tulnud mitme üllatusega ning uute mudelitega oldi kohal ka tänavusel sündmusel.

Ajakirja Tehnikamaailm peatoimetaja Tõnu Ojala nimetas Kanal 2 saates “Rooli võim” erinevaid Nissani kaubamärgi all valmistatud uusi mudeleid. Nii märkis ta ära väga erksa ja sportliku Nissan Pulsari versiooni.

Sway - väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmik-3Genfi autonäitusel keerles aga tähelepanu keskel ideeauto Nissan Sway. “Enne sügist seda väikeautot turule ei tooda ja pärast müüki tulekut ei jõua masin ka kohe Eestisse,” lausus Ojala. Tema sõnul püsib Nissan tugevas konkurentsis suuremale tarbjaskonnale mõeldud elektriautode tootmisel.

Ojale avaldas arvamust, et E-NV 200 versiooni võidakse hakata kasutama taksodena, mis annab võimaluse sõidutada suuremaid seltskondi.

Sway - väga äge! Eestimaa inimeste uus lemmik-2“Nissan on Genfi autonäitustele alati pärleid toonud,” märkis saatejuht Robert Rool. “Vahel on põnevamate uudiste tutvustamisel orienteeritud Tokyo autonäitusele. Tänavu seda sündmust aga ei toimunud, mistõttu Genfi autonäitusele keskenduti suurema tähelepanuga,” kommenteeris Ojala.

“Genfis oli Nissani väljapanek väga heas asukohas, kuhu iga külastaja väljapanekul ring liikudes nii või teisiti jõudis,” lisas ta.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews