1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Keskraamatukogu uudistesaal ootab lugejaid
Tallinna Keskraamatukogu uudistesaal ootab lugejaid

Tallinna Keskraamatukogu uudistesaal ootab lugejaid

Uudistesaal_1Tallinna Keskraamatukogu peamaja (Estonia pst 8) keldrikorrusel asuv uudistesaal (endine perioodikasaal) on saanud hubase sisekujunduse ning lugejatele pakutakse uusi teenuseid.

Uudistesaalis on üle 40 eestikeelse ajalehe ja ajakirja sh kõik suuremad päeva- ja nädalalehed. Maakondlike lehtede valikus on Põhjarannik, Pärnu Postimees, Raplamaa Sõnumid, Meie Maa, Tallinna Linnaleht, Hiiu Leht ja palju teised. Uue teenusena on võimalik mugavalt tugitoolides istudes jälgida Eesti Rahvusringhäälingu uudistesaateid. Saalis on wifi ühendus, kaks internetiühendusega arvutitöökohta ning võimalus laadida isiklikke süle- ja tahvelarvuteid jm nutiseadmeid. Uudistesaali trepikoja seintel on näitus, mis tutvustab Estonia pst 8 hoone ajalugu.

Uudistesaal_2Eelmise aasta lõpus toimunud remondi käigus sai saali põrand mustrilised plaadid,  värviti seinad ja täiendati ventilatsioonisüsteemi. Uudistesaali sisustus on suures osas pärit Eesti firmadelt: lauad-riiulid AS-lt Standard, pehme mööbel OÜ-lt Borg, kunstlilled AS-lt Shishi. Sisekujunduse osas nõustas Tallinna Keskraamatukogu Kärt Kukkur (Form Design OÜ).

Uudistesaali pääseb Tallinna Inglise Kolledži poolsest kõrvaluksest. Saal on avatud esmaspäevast reedeni kella 10-20 ja laupäeviti kella 10-17.

Head Uudised GoodNews