1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ alustab täna kaptenite mänguga
TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ alustab täna kaptenite mänguga

TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ alustab täna kaptenite mänguga

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

Täna kell 21:30 stardib Kanal 2s mälumängu „Mis? Kus? Millal?“ uus hooaeg. Avalahingus mängivad esimest ja viimast korda ühtse tiimina kõigi osalevate võistkondade kaptenid.

„Mis? Kus? Millal?“ tähistab viienda hooaja algust põneva erisaatega, kus televaatajate saadetud küsimustele hakkavad vastama kõigi turniiril osalevate võistkondade kaptenid – Hannes Rumm, Andrei Korobeinik, Jaan Allik, Marek Strandberg, Tiit Naarits ja Marthi Lepik. Kas ühtse võistkonnana tegutsevad kaptenid suudavad vaatajad oma nutikusega üle trumbata ja mälumängurite lippu kõrgel hoida? Erinevalt tavalistest mälumängudest eeldavad „Mis? Kus? Millal?“ küsimused lisaks teadmistele ka loogikat, vaimukust ja laia haardega arutluskäike. Iga küsimuse vastamiseks on aega täpselt üks minut ja mäng käib kuue punktini.

Kokku osaleb turniiril kuus meeskonda, kellest kaks paremat jõuavad finaali. Kaptenite kõrval osalevad turniiril paljud tuntud mälumängurid ja asjahuvilised, sh Kaja Kallas, Arko Olesk, Kadri Simson, Igor Habal, Madis Milling, Madis Aesma, Hardi Volmer, Imre Kaas,  jpt. Poliitik Kaja Kallas tunnistab, et kaotama ei tule sellesse saatesse keegi, kuigi ka valesti vastatud küsimustest on palju õppida. „Hea küsimus pole see, mille vastust sa ei tea, vaid mille peale sa lihtsalt ei tule,“ leiab Kaja Kallas, kes turniiril kuulub Andrei Korobeiniku võistkonda.

„Mis? Kus? Millal?“ avasaade on Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30, vahetult enne „Nuuskija“ uue hooaja avaosa.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=29628&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews