1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 “Eesti tippmodell“ alustab täna hooaega fotosessiooniga kõrgel Laulukaare serval
TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 “Eesti tippmodell“ alustab täna hooaega fotosessiooniga kõrgel Laulukaare serval

TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 “Eesti tippmodell“ alustab täna hooaega fotosessiooniga kõrgel Laulukaare serval

TÄNA ÕHTUL! Kanal 2 “Eesti tippmodell“ alustab täna hooaega fotosessiooniga kõrgel Laulukaare servalTäna kell 21:30 alustab uut hooaega Kanal 2 tõsielusari „Eesti tippmodell“. Kohe saate algul selguvad kümmekond õnnelikku, kes sadade modellide hulgast sobivad finalistideks. Neil seisab täna ees kaks hirmuäratavat fotosessiooni…

„Eesti tippmodelli“ tänavusel hooajal otsitakse parimat kommertsmodelli. See annab võimaluse ka kurvikamatele ja seksikamatele neidudele, kes ei vasta „klassikalise kõrgmoe“ standarditele. „Otsime inimest, kes töötab väga hästi videokaamera ees, tekstiga ja ka fotol. Ta oskab suurepäraselt maha müüa tooteid, end presenteerida ja on hea esineja. Nagu igal aastal, otsime põnevat karakterit,“ selgitab „Eesti tippmodelli“ kohtunik Liisi Eesmaa.

Liisi Eesmaa jätkab modellisaates nii saatejuhi kui ka kohtunikuna. Teda aitavad kohtunikutöös ka varasematest hooaegadest tuntud tippfotograaf Toomas Volkmann ja episoodiliselt moeekspert Urmas Väljaots. Uus meeskonnaliige on sel aastal moeportaali Catwalk toimetaja Mari-Liis Helvik, kes juhendab modelle nii võtteplatsil kui jälgib nende tegemisi modellimajas.

Esmalt korraldatakse fotosessioon kõrgel Laulukaare serval, kus nii mõnigi modellidest elab üle kõva vapustuse. Edasi seisab ees pidulik moeshow ei kuskil mujal kui prominentide… söögilaual! Modellid kolivad täna sisse ka luksuslikku modellimajja ja kohe lahvatab konkurentide vahel ka armutu olelusvõistlus.

„Eesti tippmodell“ on Kanal 2 eetris täna kell 21:30. Modellisaate telgitaguseid kajastab jätkusaade „Eesti tippmodell täiega“ Kanal 11 eetris algusega kell 22:30.

Head Uudised GoodNews