1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Täna sai alguse Liikumisaasta matkakuu Matkanädal
Täna sai alguse Liikumisaasta matkakuu Matkanädal

Täna sai alguse Liikumisaasta matkakuu Matkanädal

MatkanädalTäna sai alguse Liikumisaasta matkakuu põhisündmus Matkanädal. Matkanädalat läbivaks retkeks on 7 päevane matk RMK Oandu-Ikla 375 matkateel. Retkele startis 11 matkaselli. Tuumikgrupiks , kes retke plaanitud mahus läbi teevad, on 3 liikmeline rõõmsameelne seltskond eesotsas matkanädala idee autori ja peakorraldaja Tiit Pikk-ga. Suurte jõududega on retke õnnestumist toetamas ka matkakaupu müüv firma Matkasport, kelle personali jaoks on Liikumisaasta matkanädal osaks ettevõtte personali koolitusprogrammist.

Retke emotsioone saad lugeda näiteks Matkaspordi Facebookis. Matkanädala programmis on enam kui 20 sündmust, mis toimuvad Eesti erinevates paikades. Matkanädala programm on leitav kodulehelt.

Liikumisaasta Matkanädala eesmärgiks on tutvustada alternatiivseid liikumisviise, mis on samavõrd nauditavad ja kasulikud, kui on seda traditsioonilised spordialadega tegelemine nagu jooksmine, rattasõit, suusatamine jne.

Leia võimalus ja liigu päevas vähemalt 30 minutit. See aitab olla tervem, tugevam ja rõõmsam. Sa liigud regulaarselt, kui tegeled kehaliselt aktiivse tegevusega kahel päeval nädalas ja ühel korral järjest 30 minutit.

Head Uudised GoodNews