1. Avaleht
  2. Galerii
  3. TÄNA! Seriaal „Mõttemängud“ jätkab uute osadega
TÄNA! Seriaal „Mõttemängud“ jätkab uute osadega

TÄNA! Seriaal „Mõttemängud“ jätkab uute osadega

Foto: NGT/Ben Spaner
Foto: NGT/Ben Spaner

Interaktiivse sarja „Mõttemängud“ (Brain Games) kolmanda hooaja uued episoodid jõuavad televaatajateni täna kell 20.00 National Geographic kanalil.

Emmy nominent „Mõttemängud“ naaseb teleekraanidele kümne uue episoodiga, mis on täis interaktiivseid illusioone ja eksperimente, mis panevad vaataja kaasa mõtlema. Lisaks jagavad sarjas teavet maailma parimad neuroteadlased, kes tutvustavad, kuidas inimesed näevad ja maailma kogevad ning kuidas nende mõtete najal tegutsevad.

FOX kanalite Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul on sarja eesmärk tõmmata inimeste tähelepanu aju potentsiaalile ning interaktiivsete mängude ja mõistatuste kaudu aju treenida. „Kui kevadel ja suvel pühendavad inimesed rohkem aega oma keha treenimisele, siis sügis on just õige aeg pöörata tähelepanu ajule ja selle treenimisele. Paljud ei tea, aga aju toimib paljuski nagu tavaline muskel ehk kui seda regulaarselt treenida, siis see muutub kiiremaks ja paremaks, paraneb mälu ja keskendumisvõime. „Mõttemängud“ on just selleks otstarbeks mõeldud,“ ütles Ruus.

„Mõttemängud“ (Brain Games) on eetris igal teisipäeval kell 20.00 National Geographic kanalil. Telesarja saatejuht on Jason Silva, lavastajad Michael Nigro ja Trey Nelson ning stsenarist Bill Hobbs.

VAATA GALERIID!
Fotod: NGT

Head Uudised GoodNews