1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta
TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta

TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta

TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohtaTTV reporter Üllar Luup kohtus möödunud nädalal peatselt toimuva rahvusvahelise hiphopilaagri Camp of Hip-Hop ühe korraldaja Kadri Salumaaga ning reporteri esimeseks sooviks oli näha tantsu, mis hetkel tibutava vihma minema peletaks. Enne kui tantsuneiud Mailis, Karoliina ja Desiree asuvad ilma mõjutama, selgitab Kadri ürituse tausta.

TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta2„Laagris tehakse kõikvõimalikke toredaid asju, päevad on hommikust õhtuni sisustatud tantsu, trenni, teadmiste jagamise, meelelahutuse ja pidudega,“ kirjeldab Kadri. „Osalejaid on umbes 250, Eestist ja väljast, sealhulgas Soomest ja Prantsusmaalt.“ Korraldaja sõnul on Tabasalu spordikompleksis selliseks laagriks ideaalsed tingimused – saab kõige huvitava ja kaasatõmbava kõrval käia jahutuseks basseinis ujumas.

TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta3Tavalist huvilist, kes tahab tänavatantsu näha ja tunnetada, kutsub Kadri 1. augustil sealsamas toimuvat rahvusvahelist võistlust kaema ning kes soovib ise laagris kaasa lüüa, leiab rohkem infot ürituse kohta SIIT!

Kadri sõnul tehti laagrit algul väikese pundiga, lihtsalt selleks, et suvel koos käia, kuid nüüd on tegu juba rahvusvahelise laagriga ja koos on käidud 12 aastat.

TÄNA+ SUVEL! Tallinna TV uuris peatse hiphopilaagri kohta4Kolm tantsutüdrukut näitavad reporterile ette suunavad crest-cross-sammud, kuid Mailisi sõnul kujundab iga tantsija tantsu suuresti ise. „Kui teisi jäljendada, siis see polekski hiphop!“ väidab ta. Karoliinale meeldib tants muusika ja kõige sellega kaasneva pärast ning tüdrukud üheskoos leiavad, et jõudsid tänavatantsuni, kuna see tundus nii huvitav.

Suve võimsamaid elamusi pakkuv JJ-Streeti tantsukooli rahvusvaheline laager Camp of Hip Hop ehk C.O.H.H toimub 27. juulist 2. augustini Tabasalu spordikompleksis.

VAATA VIDEOT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews