1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. TÄNA! Valgus kõnnib Kadriorus
TÄNA! Valgus kõnnib Kadriorus

TÄNA! Valgus kõnnib Kadriorus

ValguskõnnibKadriorusKõigil Kadrioru sõpradel võimalik osa saada kell täna kell 19.00 algavast festivalist „Valgus kõnnib Kadriorus“. Õhtu jaoks on ära ehitud terve Kadrioru park – kasutusel on tuhandeid küünlaid ja tõrvikuid ning terves pargis saab näha erinevaid valgusinstallatsioone.

Festivali programm algab Luigetiigil, kus õhtut alustab Maarja koos bändiga, kes on lubanud anda meeleoluka alguse iga-aastasele  suursündmusele.

Lilleaias saab kell 20.00 nautida Hedvig Hansoni kontserti.
Kell 20.00 algab ka pargi Kontserdiväljakul Peeter Jõgioja meeletu trummi- ja tuleshow. Jõgioja on lubanud „Valgus kõnnib Kadriorus” erishow’l vaatajateni tuua palju üllatusi ja uusi efekte – “New Wave” trummid, videoprojektsiooni trummid ja palju muud.

Käesoleva aasta festivali suureks finaaliks on ansambel Trafficu erikontsert Pillapalu platsil algusega kell 21.00. Traffic esineb 18. septembril „Valgus Kõnnib Kadriorus” peaesinejana erakordse show’ga, mis on kokku pandud vaid selle ürituse jaoks. Lisaks tavapärasele Trafficu koosseisule on laval nii pillimeeste kui lauljate näol mitmeid üllatusi – ansambel Justamendist tuntud Toomas Lunge, Kukerpillide laulja ja kitarrist Toomas Kõrvits, laulev näitlejanna Evelin Võigemast, noor lauljatar Marie Vaigla ning Vanemuise teatri solist Reigo Tamm.

“Meil on väga hea meel, et “Valgus Kõnnib Kadriorus” peaesineja pakkumine tehti just meile. Töö selle kontserdi õnnestumiseks on käinud juba pikka aega, erinevaid ideid on olnud väga mitmeid ja õnneks on ka kogu korraldustiim meid pidevalt 100% toetanud. Tundub, et oleme nüüdseks selle kõige parema kava paika pannud. Ma loodan, et saame selle kontserdiga pakkuda midagi teistsugust ja omanäolist koos erinevate valgus- ja pürotehniliste lahendustega,” kommenteeris Trafficu solist Silver Laas.

Head Uudised GoodNews