1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session tuleb taas!
Tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session tuleb taas!

Tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session tuleb taas!

Joel Juht on mees, kes pani vanaemad hiphoppi tantsima  Foto: Gregor Jürna
Joel Juht on mees, kes pani vanaemad hiphoppi tantsima
Foto: Gregor Jürna

Sel sügisel saab Tallinnast tantsupealinn, sest oktoobrikuu alguses vallutab linna põrutavalt põnev tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session, kuhu eelmisel aastal müüdi nii palju pileteid, et inimestel tuli jääda uste taha!

6.-12. oktoobrini on põhjust silmad tähelepanelikult lahti hoida terves Tallinnas, sest juba seitsmendat aastat algab tänavakultuurifestival JJ-Street Baltic Session, mis aastate jooksul on Eestisse toonud maailma kuulsaimate artistide tantsijaid ja koreograafe, kuid ka suurepäraseid jumestuskunstnikke, mc-sid, beatboxi- ning graffitimeistreid.

12. oktoobri finaalpäeval hindavad tantsijate oskusi nimed, mis maailmas pikka tutvustamist ei vaja. Tõepoolest, Eestisse jõuavad Willow Smithi „Whip my Hair“ muusikavideo tantsija, Michael Jacksoni ja Mariah Carey kauaaegne koreograaf, maailma ühe kuulsaima võistluse RED BULL BC kahekordne võitja ning suurimate brändide telereklaamides ja säravaimates muusikavideotes osalenud tantsijad, kellest kirjutatakse nii ookeani taga kui ka üle Euroopa. Staaride kokkutulek pakub pealtvaatajatele unustamatut showd, mida ei leia ei Youtube`ist ega ka MTV-st.

Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session 2013 piletijärjekord Foto: Gregor Jürna
Tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session 2013 piletijärjekord
Foto: Gregor Jürna

Tantsuvõistluse kategooriaid on sel aastal tervelt 13 ning osaleda saavad igas vanuses tantsijad! Auhinnafond 6000 eurot tõmbab hinge kinni nii mõnelgi ning sunnib trennisaalis harjutama terve septembrikuu! Eestisse on saabumas tänavatantsijate koorekiht ligi 20 erinevast riigist!

Lisaks tantsule kohtuvad JJ-Street Baltic Sessioni ilupäeva „Witness the Beauty“ raames moest, glamuurist ja ilust pakatavad jumestus- ja soengukunstnikud ning modellid, kelle meeskondade vahel algab tuline lahing! Kõikide osalejate tööd valmivad loetud aja jooksul vaatajate silme all ning neid saab näha põneval moeetendusel, mida juhib Elina Born!

Ei saa unustada ka suurepäraseid tänavakunstnikke, kes joonistasid eelmisel aastal oma töid vihmast ja külmast hoolimata ning nüüd kaunistavad need Telliskivi loomelinnakut, et pakkuda Tallinna linnapilti veelgi lisaväärtust! JJ-Street Baltic Session Street Art Jam saab sel aastal olema veelgi värvilisem, põnevam ja eksootilisem ning osalema saabuvad ka välismaised talendid! Seega, kui on soov, et oma kätetöö ei jääks lihtsalt märkmiku vahele või lauasahtlisse, on aeg oskused proovile panna!

Enne veel kui arvate, et olete täieliku pildi JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestivalist ette saanud, pidage hoogu! Selle aasta fenomaalsus peitub esmakordselt toimuvas vogue`i tantsijate võistluses Vogue Ball, mis leiab aset 11. oktoobril klubis Hollywood! Hetkel maailma üks kuumimaid tantsustiile vogue tuuakse sel aastal esiplaanile ka Eestis. See õhtu saab olema mitmete jaoks tuhkatriinuöö ning Tallinna üks populaarsemaid klubisid muutub muinasjutulossiks, kus oskusi hindavad maailmatasemel kuninganna ja kuningas! Võitluse kostüümid ja ettevalmistus saab olema põhjalik ning show selline, mida peab oma silmaga nägema!

JJ-Street Baltic Session tänavakultuurifestival muudab Eesti populaarseimaks sügise sihtkohaks. Suurejooneline nädal on suunatud kogu perele ning ootab osalejaid kõikidele sündmustele. Seega on aeg broneerida oktoobrikuusse fenomenaalne nauding ja sündmustesari, millele võib hiljem tagasi vaadata ainult adrenaliinist põksuva südamega!

Rohkem infot leiab SIIT!
Külasta ka Baltic Sessioni facebooki lehte!

Head Uudised GoodNews