1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu kevadpäevad toovad üle 130 erineva ürituse
Tartu kevadpäevad toovad üle 130 erineva ürituse

Tartu kevadpäevad toovad üle 130 erineva ürituse

Foto: Matti Paglant
Foto: Matti Paglant

28. aprillist kuni 4. maini toimub tudengite kultuuri- ja meelelahutusfestival Tartu Kevadpäevad 2014, tuues kaasa üle 130 erineva kultuuri-, meelelahutus- ja spordiürituse.

Festivali tänavune keskne teema kutsub märkama elamusi. Kevadpäevade peakorraldaja Ülikooli Kultuuriklubi paneb südamele, et erinevad elamused on igal pool, ent nende märkamiseks ja kogemiseks tuleb end neile avada.

Uue üritusena on seekord kavas suur Perepäev. “Laupäevane sündmusterohke Vabaduse puiestee päev on läbi teinud värskenduse ning kannab nüüd perepäeva nime,“ rääkis Tartu Kevadpäevade projektijuht Katre Kipper.

Ta lisas, et sel päeval leiavad tegevust endile nii pere kõige pisemad, näiteks laste rattatuurilt, kui ka suuremad, näiteks laadalt, tänavajalgpallilt või põnevatest töötubadest. Päevale panevad punkti kontsert Muusikaline Koosolek, kus esinevad ansamblid Greip, Klapp ja Põhja-Tallinn, samuti toimub Öötantsupidu.

Kavast leiab ka juba vanad tuttavad sündmused, näiteks iseehitatud lennumasinate võistluse Karsumm, traditsioonilise Paadiralli ja palju muud.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews