1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Tehnikamaailm selgitas välja Eesti keskmise auto
Tehnikamaailm selgitas välja Eesti keskmise auto

Tehnikamaailm selgitas välja Eesti keskmise auto

Tehnikamaailm-TõnuOjalaAjakirja Tehnikamaailm viimases numbris tutvustakse traditsioone järgides põhjalikult Genfi autonäitusel nähtut ja kuuldut ning avaldatakse ka Eesti keskmine auto.

Tehnikamaailma peatoimetaja Tõnu Ojala sõnul otsustas üks kaasautoritest välja selgitada Eesti keskmise auto ja tegi sel põhjusel ekskursiooni Maanteeameti statistikasse.

Tehnikamaailm-Genf„Ta võrdles autode vanust, mootori mahtu ja keretüüpi. Nii saime kokku täiesti ootuspärase keskmise auto. Milline see on, jäägu praegu üllatuseks, siis on huvitavam ajakirjast lugeda,“ rääkis Ojala. „Genfi autonäitus on Tehnikamaailma jaoks alati üks huvitavamaid teemasid olnud. Seekordne ülevaade on kirjutatud autode lõikes. Tutvustame Eesti turule tulevaid autosid, sh luksuslikke, põnevaid maastureid, mitmesuguseid „pööraseid“ lahendusi ja muudki huvitavat,“ lisas ta.

Tehnikamaailm on pidanud silmas ka suvehooaja lähenemist. Nii saab lugeda rehviuudiseid ja tutvustakse kolme erinevat alternatiivi, nendega kaasnevaid plusse ja miinuseid näiteks jalgratta autoga transportimisel.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews