1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tõrva Loitsuga ühinevad superstaarisaate superfinalistid
Tõrva Loitsuga ühinevad superstaarisaate superfinalistid

Tõrva Loitsuga ühinevad superstaarisaate superfinalistid

Tõrva Loitsuga ühinevad superstaarisaate superfinalistidSelleaastasel suurejoonelisel muusikalisel vaatemängul Tõrva Loits astuvad lavale paljude teiste artistide hulgas „Eesti otsib superstaari“ superfinaalis  võistelnud Jüri Pootsmann ning Gertu Pabbo.

8. augustil Tõrva Loitsul etenduva efektse vaatemängu Kilplaste Tagasitulek aitavad külastajateni tuua ansamblid Kosmikud, HU? ja eesti hip-hopi legend Genka. Kui Mart Kolditsa lavastatud võimsa tule ja vee vaatemängu juhatavad kell 20.00 oma kontserdiga sisse Lenna ning Karl-Erik Taukar, on neile selles oma esitustega abiks ka saate „Eesti otsib superstaari“ superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann.

Gertu Pabbole on see saatejärgselt esimene ülesastumine oma kodulinnas Tõrvas. „Lähen Tõrva Loitsule suurte ootustega, sest alati on tegu olnud väga suurejoonelise üritusega,“ ütleb noor lauljatar. Kui kahel varasemal korral on Gertu Pabbo Tõrva Loitsul lavale astunud mõne esineja taustalauljana, siis sel aastal teeb ta seda juba tunnustatud lauljannana.

Pääsmed Tõrva Loitsule saabusid müügile Piletilevi müügivõrgus täna, 5. juunil. Ka sel aastal läheb müüki piiratud arv pileteid ning selleks, et värava taha jäämist vältida ning saada osa ühest suve vaatemänguliseimast sündmusest kaunis suvituslinnas Tõrvas, tasub soetada endale pääsmed eelmüügist juba aegsasti.

Head Uudised GoodNews