1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Triobet: Eesti Laulu esimese poolfinaali selged favoriidid on Laura, Cartoon ja Würffel
Triobet: Eesti Laulu esimese poolfinaali selged favoriidid on Laura, Cartoon ja Würffel

Triobet: Eesti Laulu esimese poolfinaali selged favoriidid on Laura, Cartoon ja Würffel

cartoonKihlveokontori Triobet koefitsientide kohaselt võidab esimese Eesti Laul 2016 poolfinaali ning kindlustab sellega koha finaalis Laura esitatud „Supersonic“. Finaalikohtade võitluses on hetkel kõige vähem lootust Windy Beach´il ja The Jingles´il, kelle edasipääsu korral saaks neisse panustajad raha tagasi 7,5 kordselt.

Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusdirektor Kaido Ulejevi sõnul muudab lauluvõistluse võitjate ennustamise tõsiseks väljakutseks fakt, et võitja otsustavad nii publiku kui žürii hääled ning kuni viimase sekundini võib kõik veel muutuda. „Hetke seisuga võidab Eesti Laul 2016 esimese poolfinaali Laura, kuid tänane peamine võitlus käib siiski finaalikohtade pärast. Lisaks Laura „Supersonicule“  on Eesti Laul 2016 finaalikohtade peamised favoriidid Cartoon feat. Kristel Aaslaid oma looga „Immortality“ ning Würfli „I´m facing North“,“ sõnas Ulejev. „Kui nädal tagasi näitasid Triobeti koefitsiendid, et Jüri Pootsmanni „Play“ on peamine Eesti Laul 2016 võidu pretendent, siis tänaseks on talle tõsisteks konkurentideks tõusnud Laura ja teises poolfinaalis osalev Grete Paia,“ lisas Ulejev.

Triobeti Eesti Laul 2016 esimese poolfinaali edetabel on järgmine:

  1. “Supersonic” / Laura
  2. “Immortality” / Cartoon feat. Kristel Aaslaid
  3. “I’m Facing North” / Würffel
  4. “Lonely Boy” / Kéa
  5. “Hispaania tüdruk” / Indrek Ventmann
  6. “Seis” / Mick Pedaja
  7. “How Many Times” / Zebra Island
  8. “Kaugel Sinust” / Kati Laev ja Noorkuu
  9. The Jingles/ “Salty Wounds”
  10. Windy Beach/ “Meet Halfway”

Eesti Laul 2016 esimene poolfinaal toimub täna, 13. veebruaril, teine poolfinaal nädala pärast 20. veebruaril ning Eesti Laul 2016 võitja selgub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Head Uudised GoodNews