1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tublid eestlased aitasid püstitada Guinnessi maailmarekordit
Tublid eestlased aitasid püstitada Guinnessi maailmarekordit

Tublid eestlased aitasid püstitada Guinnessi maailmarekordit

Herbalife treening Eestis 1Sündinud on uus Guinnessi maailmarekord, kui globaalse tervisliku eluviisi ja toitumisega tegeleva ettevõtte Herbalife poolt korraldatud HIIT ehk intensiivse intervall treeningutel osales 24 tunni jooksul üle maailma rekordarv inimesi. Rekord püstitati Herbalife liikmete poolt 7.märtsil, millest võttis osa ka rohkem kui 680 inimest Eestis, Lätist ja Leedust.

35. tegutsemisaastat tähistava Herbalife sõnul oli globaalse masstreeningu eesmärk mitte ainult Guinnessi rekorditeraamatusse pääsemine, vaid pigem juhtida inimeste tähelepanu tervisliku ja aktiivse eluviisi tähtsusele ja inspireerida seda igapäevaselt rakendama.

Herbalife treening Eestis 2Üle maailma kümned tuhanded sportlikud ja aktiivset eluviisi hindavad inimesed kogunesid, laupäeval, 7.märtsil nii oma kohalikesse Herbalife klubidesse, parkidesse ja muudesse avalikesse spordisaalidesse alates Ameerika Ühendriikidest, Hiinast, Venemaast, Mehhikost kuni Baltimaadeni välja. Guinnessi maailmarekordi püstitamise treeningust võtsid osa ka tublid eestlased Tallinnast Valgani. Herbalife spetsiaalne globaalne treeningprogramm põhines kõrge intensiivsusega intervallharjutustele ehk HIIT harjutustele.

Herbalife treening Eestis 3Kõik treeningud, mis selle programmi all läbi viidi, nii filmiti kui ka pildistati üles mille järel need edastati Guinnessi rekordite komisonile ülevaatamiseks. Ametlik Guinnessi maailmarekordite kohtunik härra Michael Empric kinnitas, et Herbalife on edukalt püstitanud uue maailmarekordi kõige suurema osalejate arvu poolest HIIT masstreeningul 24 tunni jooksul.

“See on uskumatu saavutus iga Herbalife inimese jaoks, mille saavutamisel tundsid tuhanded inimesed üle maailma väga palju rõõmu,” kinnitas Herbalife juhatuse esimees ja tegevjuht Michael Johnson. “Inimesed, kes treeninguks kokku tulid tegid seda ühel eesmärgil – näidata maailmale kui tähtis osa tervislikus eluviisis on treeningul.”

Head Uudised GoodNews