1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS! Maavanem autasustas tublisid järvamaalasi
TUNNUSTUS! Maavanem autasustas tublisid järvamaalasi

TUNNUSTUS! Maavanem autasustas tublisid järvamaalasi

Jaanus Murakas Foto: Delfi
Jaanus Murakas
Foto: Delfi

Järvamaale osutatud teenete eest ja seoses Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 25.aastapäevaga autasustas maavanem Alo Aasma mitmeid tublisid järvamaalasi maakonna kõrgete autasudega.

Järvamaa teenetemedali pälvisid:

– Epiim juhatuse esimees Jaanus Murakas – silmapaistvate teenete ja suure panuse eest Järvamaa, maakonna ettevõtluse ning Eesti piimanduse arendamisse.

– Laupa Põhikooli direktor Kaarel Aluoja – pikaajalise töö eest koolijuhina ning südamega tehtud koduloolise uurimistöö eest.

–  AS Paide Vesi juhatuse esimees Jaan Madis – pikaajalise hingestatud töö eest Järvamaa veemajanduse korraldamisel.

– Kaitseliidu Järva maleva Roosna-Alliku üksikkompanii pealik Aare Kabel – silmapaistvate teenete eest Kaitseliidus ning Järvamaa ja Albu valla ellu panustamise eest.

Järvamaa teenetemärgi saavad maavanemalt:

– Türi Muusikakooli õpetaja ja kontsertmeister  Siret Heinaste –  suure panuse eest maakonna muusikaellu.

– Järvamaa Kutsehariduskeskuse arenguosakonna juhataja, Järvamaa Kogukonnafondi juhatuse esimees Valev Väljaots – Järvamaa kogukonnafondi tegevuse eestvedamise ning Järvamaa ellu panustamise eest.

– Järva-Jaani vallavanem Arto Saar – hingega tehtud töö eest Järva-Jaani valla juhtimisel ning maakonna kultuuri- ja spordiellu panustamise eest.

–  Türi abivallavanem Urmas Kupp – pikaajalise panuse eest omavalitsustöösse.

Järvamaa teenetemedal ja teenetemärk on asutatud 2001. aastal Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 10. aastapäeva puhul Järvamaale osutatud teenete tunnustamiseks ja neid antakse isikutele, kes oma töö ja tegevusega on andnud olulise panuse maakonna arengusse. Viieteistkümne aasta jooksul on Järvamaa teenetemedali pälvinud 119 ja teenetemärgi 210 inimest.

Allikas: Kuma FM

Head Uudised GoodNews