1. Avaleht
  2. Toode
  3. Ülehomsest avaneb Eestis uute iPhone’ide ootelist
Ülehomsest avaneb Eestis uute iPhone’ide ootelist

Ülehomsest avaneb Eestis uute iPhone’ide ootelist

iPhone6-Press-01-900-809. septembril jõudsid kogu maailmani uudised uutest Apple’i toodetest. Kahtlemata oodati kõige enam infot just nende nutitelefonidest. Mida aeg edasi, seda populaarsemaks on muutunud iPhone’ide kasutamine ka Eestis.

Uued telefonid jõuavad Eestis müüki oktoobris ja sellega seonduvalt teeb Apple’i siinne suurim edasimüüja IM Arvutid kõikidele fännidele head meelt ning avab ülehomme, 12. septembril iPhone’ide ootelisti. Sinna saavad end registreerida kõik huvilised, kes soovivad Eestis esimestena soetada iPhone 6 või iPhone 6 Plus-i. Täpsemad juhtnöörid registeerimiseks edastab IM Arvutid ülehomme hommikul kodulehe ja Facebooki kaudu.

7-900-90IM Arvutite tegevjuht Jaanus Treilmann põhjendab ootejärjekorra loomist varasemate kogemusega, kus nii huvi kui nõudlus on olnud suur ning inimeste registreerimine on telefonide jagamist märgatavalt kiirendanud. “Ülehomne ootelisti loomine on kindlasti rõõmusõnum kõikidele iPhone’i austajatele. See annab neile võimaluse olla esimeste seas, kes endale uue iPhone’i saavad.”

Apple tutvustas eile oma tooteesitlusel kahte uut iPhone’i ja nutikella. Uus iPhone tuleb turule kahes suuruses: 4,7-tolline iPhone 6 ja 5,5-tolline iPhone 6 plus. Peamised erinevused võrreldes eelmise põlvkonna iPhone’ga on valik kahes erinevas suuruses mudeli vahel, senisest parem aku, teravam ekraan, kvaliteetsem kaamera nii fotode kui video salvestamiseks, kiirem WiFi ja 4G andmeside ühendus ning lisandunud on turvalist lähisidetehnoloogiat sisaldav NFC, mis võimaldab tulevikus asendada rahakoti mobiiltelefoniga.

comparison-900-90Mõlemad telefonid jooksevad uue iOS 8 operatsioonisüsteemi peal, mis toetab ka Apple Pay mobiilimakseid, mis pakub senisest mugavamat ja turvalisemat alternatiivi maksekaartidele.

Kauaoodatud uute iPhone’ide kõrval oli suurem üllatus Apple Watch, mida võib pidada uue põlvkonna elustiilijälgimis- aga ka suhtlustehnoloogiaks. Apple Watch mõõdab kandja pulsisagedust ning sisseehitatud güroskoop ja kiirendusmõõtur võimaldavad sellel ära tunda igat tüüpi liikumist. Lisaks saab kellaga rääkida, dikteerida sõnumeid ja edastada personaalseid teateid. Apple Watch’i on suurtele turgudele oodata alates 2015. aasta esimesest poolest.

Head Uudised GoodNews