1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. UUS BUSSILIIN! Lux Express avab uue rahvusvahelise bussiliini
UUS BUSSILIIN! Lux Express avab uue rahvusvahelise bussiliini

UUS BUSSILIIN! Lux Express avab uue rahvusvahelise bussiliini

Lux ExpressBussiettevõte Lux Express avab alates tänasest uue bussiliini Tallinnast Bratislavasse ja Viini.

Lux Express alustab Tallinn-Riia-Vilnius-Varssavi-Kielce-Krakov-Bratislava-Viin marsruudi teenindamist. Buss väljub Tallinnast kell 12.45 ja Riiast kell 18.15. Bratislavasse jõutakse järgmisel päeval kell 19.40 ja Viini kell 21.00.

“Rahvusvahelised bussiühendused on meie klientide seas hinnas, sest busside mugavus ja ruumikus loob eeldused mõnusaks sõiduks ning kaasaegsed lahendused lubavad reisijal kasutada reisiaega ka puhkuseks ja meelelahutuseks,” sõnas Lux Expressi juhatuse esimees Hannes Saarpuu, kelle sõnul kasvab Lux Expressi rahvusvahelistel bussiliinidel reisijate arv pidevalt. “Loodame, et reisid Bratislavasse ja Viini saavad reisijate poolt sama hästi vastu võetud nagu eelmisel suvel avatud Budapesti liin,” lisas Saarpuu.

Piletite täishind algab Tallinnast reisides alates 55-70 eurost, kuid esimesel kuul kehtivad tutvumishinnad, mis jäävad 20-25 euro vahele.

Samamoodi nagu Tallinnast algavatel bussiliinidel Prahasse ja Berliini, tuleb ka Budapesti ja Viini sõidul teha bussivahetus, sest töö- ja puhkeaja reeglid ei võimalda bussiettevõttel ühe meeskonnaga lõpuni sõita. Ümberistumised tuleb teha Riias, Vilniuses ja Varssavis ning peatusi tehakse ka Kaunases, Kielces ja Krakowis ning tagasiteel ka Pärnus. Bussiettevõtte juhi sõnul kasutavad paljud reisijad võimalust sõita sihtkohta mõnest vahepeatusest: “Rahvusvahelisel reisijateveol on edu võtmeks kombineeritud logistika,” selgitas Saarpuu.

Lux Express Grupp opereerib Eesti ja Poola siseliine ning bussiliine suuremate Baltikumi linnade vahel ning Peterburi, Minski, Moskva, Praha, Helsingi, Berliini ja Budapesti suunal. Alates märtsist lisandusid Lux Expressi liinivõrku ka Viin ja Bratislava.

Lux Express on rahvusvahelise haardega Eesti bussiettevõte, mis pakub reisijatele mugavaimat bussisõitu kogu regioonis. Lux Express bussides on personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutusseade ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Lux Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi. Iga iste on varustatud turvavööga. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC.

Head Uudised GoodNews