1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. UUS KOMÖÖDIASARI! TV3 esitles uut komöödiasarja „Doktor Silva“
UUS KOMÖÖDIASARI! TV3 esitles uut komöödiasarja „Doktor Silva“

UUS KOMÖÖDIASARI! TV3 esitles uut komöödiasarja „Doktor Silva“

4M5A0966TV3 esitles A Le Coq sviidis uut pöörast komöödiasarja „Doktor Silva“, mille tegevus toimub väikese maakoha perearstikeskuses, kus vallandub kaos, kui uuele tööpostile saabub peen daam Tallinnast.

Uue komöödia „ Doktor Silva“ autorid on Martin Algus ja Ergo Kuld, kes on loonud ka menukad telesarjad „Padjaklubi“, „Naabriplika“ ning „Ment“. Martin Algus on koostöös stsenaariumi kirjutanud ka rekordeid löövale komöödiafilmile „Klassikokkutulek“.

Uus perearst doktor Silva on harjunud ooperis käima, kalamarja sööma ja kübaraid kandma. Nüüd peab pealinna daam kohanema aga hoopis uue ja otsekohesema elustiiliga. Lisaks punuvad tema vastu intriige perearstikeskusest vallandatud endine perearst Heimar ja pereõde Ester. Kange iseloomuga doktor Silva ei kohku aga tagasi ja hakkab tegelema kohaliku rahva eriskummaliste haigusjuhtumitega, üritab külarahva umbusuga võidelda ja kõigele lisaks varjab ta oma hingesopis hämarat saladust, mis oli tema pealinnast pagemise põhjuseks.

Peaosas Viire Valdma. Samas perearstikeskuses töötavad ka pereõde Ester Kabin, keda mängib Kersti Tombak, vastuvõtusekretär Annika Vannist, keda mängib Brigitte Hunt, hambaarst Andrei Orto, keda mängib Andres Tabun ja endine pereart Heimar, keda mängib Jüri Vlassov.

„Doktor Silva“ jõuab TV3 ekraanile 4.märtsil kell 21.30

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews