1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. UUS SARI! „Kallis, sa oled kosunud“ lõbustab TV3 eetris kolmapäeviti
UUS SARI! „Kallis, sa oled kosunud“ lõbustab TV3 eetris kolmapäeviti

UUS SARI! „Kallis, sa oled kosunud“ lõbustab TV3 eetris kolmapäeviti

Erik Orgu ja Angelica Udeküll
Erik Orgu ja Angelica Udeküll

Järgmisel kolmapäeval alustab TV3s uus sari „Kallis, sa oled kosunud“, kus kogukad pered võtavad ette teekonna tervislikuma eluviisi suunas. Seekord pole eesmärgiks iga hinna eest võimalikult palju alla võtta, vaid suhtuda protsessi mõnuga.

Kuna üheskoos on eluviisi muutmine märksa hõlpsam kui ihuüksi, siis üksteist toetades asuvadki pered kaalu kaotama ja tervist parandama. Erinevalt sarjast „Kaalul on rohkem kui elu“ ei aeta seekord taga äärmuslikku kaalukaotust, vaid sihiks on mõnusas tempos kulgev teekond uue ja tervisliku eluviisi poole. Siiski pühendub mõni osaleja eesmärgile täielikult ja kaotab kaalu nii hoogsalt, et senised tuttavad ei tunne teda tänaval enam äragi.

Kalju, kallis, sa oled kosunud!
Kalju, kallis, sa oled kosunud!

Kaalukad saavad lisaks perekonnale abi sarjaga seotud spetsialistidelt.  Liikuma ja terviseporti tegema suunab personaalteener Erik Orgu. Toitumise osas on abiks aga kokk Angelica Udeküll, kellele  annab nõu Tervise Arengu Instituut. Tänu nõuannetele saavad „Kallis, sa oled kosunud“ vaatajad palju abi ja infot tervisliku toitumise kohta.

Seekord ei panustata sarjas pelgalt jõulusaalitreeningutele, vaid ka igapäevasele liikumisele. Ühtlasi avaneb kaalulangetamis- ja toitumisteemade kõrval pilt iga pere argipäevast ja suhetest. Kaalukaotusega kaasnev paranenud enesehinnang paneb elu ja olu ümber hindama ning muutuda võivad nii töökohad, elukoht kui ka suhtestaatus.

„Kallis, sa oled kosunud“ on TV3s alates 21. jaanuarist kolmapäeviti kell 20.00.

Head Uudised GoodNews