1. Avaleht
  2. Äri
  3. UUS! TransferWise’i maksed jõudsid LHV interneti- ja mobiilipanka
UUS! TransferWise’i maksed jõudsid LHV interneti- ja mobiilipanka

UUS! TransferWise’i maksed jõudsid LHV interneti- ja mobiilipanka

LHVWise1
Täna Tallinnas toimunud ettevõtete ühine sõbrakandmise temp, millega tähistati edukat partnerlust ja uue teenuse turule toomist
Foto: Rene Riisalu

Tänasest saavad LHV kliendid TransferWise’i rahvusvahelisi välisvaluutas ülekandeid teha otse LHV interneti- ja mobiilipangas.

2. veebruarist saavad LHV kliendid sooritada rahvusvahelisi välisvaluutas makseid TransferWise’i teenust kasutades otse LHV internetipangas ja mobiilipangas. Kahe ettevõtte koostöös muutusid rahvusvahelised välisvaluutas ülekanded seega LHV klientidele nii mugavamaks kui ka soodsamaks.

LHV jaepanganduse juhi Andres Kitteri sõnul on uut tüüpi välisvaluutas makse klientidele mugav ja soodne võimalus. „Meil on hea meel, et meie pikaajaline koostöö TransferWise’ga on jõudnud klientidele pakutava uue teenuseni. Tänasest on teenus kõikidele meie klientidele saadaval ja igaüks, kellel on vaja teise riiki välisvaluutas makset teha, võiks juba proovida, kuidas TransferWise’i makse tegemine LHV internetipangas või mobiilipangas käib,“ rääkis Kitter. „Meie koostöö TransferWise’ga on hea näide uuest avatud pangandusest, kuhupoole maailm liikumas on, see tähendab, et innovaatilised uued teenused sünnivad koostöös ja parimaid praktikaid kasutades,“ lisas Kitter.

LHVWise3
Foto: Rene Riisalu

“LHV on esimene pank maailmas, mis pakub TransferWise’i läbipaistvat rahaülekannete teenust oma teenusportfelli sees ja annab oma klientidele võimaluse säästa teenustasudelt. Ühislahenduse tarbeks loodud rakendusliides võimaldab aga edaspidi siduda TransferWise’i teenust mitte vaid pankade, aga ükskõik millise internetirakendusega – näiteks populaarsete sõnumirakenduste, e-kaupluste või e-rahakottidega,” ütles TransferWise’i kaasasutaja Taavet Hinrikus.

Foto: Rene Riisalu
Foto: Rene Riisalu

Esimesena on võimalik LHV kanalites TranserWise’i välisvaluutas makseid teha Suurbritanniasse, Ameerika Ühendriikidesse, Austraaliasse, Indiasse ja Rootsi. Makse hind kujuneb olenevalt valitud valuutast.

LHV internetipangas on TransferWise’i maksed LHV klientide jaoks tänasest kättesaadavad. TransferWise’i teenuse kasutamiseks LHV mobiilipangas tuleb LHV klientidel alla laadida uuenenud mobiilipanga äpp Google Play’st või Apple App Store’ist.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 250 inimese ja LHV pangateenuseid kasutab üle 70 000 kliendi. LHV pensionifondidel on üle 130 000 kliendi.

TransferWise on rahvusvaheliste rahaülekannete platvorm, mis põhineb peer-to-peer tehnoloogial. Ettevõtte lõid Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann 2011. aastal, et muuta rahvusvahelisi rahaülekandeid odavamaks ja läbipaistvamaks. TransferWise’i investorite hulka kuuluvad teiste hulgas Andreessen Horowitz, Richard Branson, Peter Thiel ja Max Levchin. TransferWise vahendab täna rohkem kui 700 miljonit euro eest rahaülekandeid kuus, säästes sel moel oma klientide jaoks igakuiselt 30 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews