1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Uus Tucson ja teised elevusetekitajad Hyndailt
Uus Tucson ja teised elevusetekitajad Hyndailt

Uus Tucson ja teised elevusetekitajad Hyndailt

Uus Tucson ja teised elevusetekitajad HyndailtAutotootja Hyundai on Genfi autonäitusel alati väga tugevalt esindatud olnud ning üllatas mitmete uute mudelitega tänavuselgi väljapanekul.

Bassadone Automotive Nordic OY Baltikumi piirkonna juhi Erkki Otsa arvates oli tänavuse Genfi autonäituse muljete põhjal kõige olulisem ja ilusam Hyundai kolmeukseline i20, mis on saanud lisanimeks Coupe.

“Nagu ikka, kui auto on veidi ebapraktilisem, siis näeb ta oluliselt ilusam välja, mistõttu mõnigi autoostja valib viieukselise i20-ne asemel kolmeukselise, kui see müüki jõuab. See on küll veidi ebapraktilisem ja suured uksed on võib-olla kitsas parklas kehvad avada, aga on lihtsalt ilus,” arvas Ots Kanal 2 saates “Rooli võim”.

Uus Tucson ja teised elevusetekitajad Hyndailt2Sügisel Eestisse jõudva uue i30 mudeli kohta arvas Erkki Ots, et see näeb seksikam välja. „Masin on natuke nurgelisem ja sportlikum ja kindlasti meeldib rohkem meesostjatele. Lisaks välistele muutustele on sel ka uued mootorid. Tippmudeliks tuleb uus 1,6-liitrine turbo. i30 saab mudelivalikusse ka uued 7-käigulised ski-automaadid, vanad 6-käigulised lähevad ajalukku. Neid autosid võib oodata meile juba suve lõpus,“ ütles ta.

Uus Tucson ja teised elevusetekitajad Hyndailt3Suurimat elevust tekitas Erkki Otsa sõnul kindlasti uus Tucson. “Hyundai tõi tagasi vana tuntud nime, mida vahepeal nimetati i35-ks. Tucson on tõesti ilus auto ˗ on suurem, mõnusam, ruumikam, pakiruum suurenes oluliselt ning märksa luksuslikum on ka salong.”

“i20-l on tulemas ka uus WRC, mis põhimõtteliselt juba ongi valmis ja testitakse. Kindlasti näeme seda veel sel hooajal tegusid tegemas, kuid millisel rallil täpselt see osaleb, sõltub natuke veel arendustöö kiirusest,” arvas Ots.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews