1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA GALERIID! Uut ametit proovinud Cool D kutsub üles teenindajaid säästma
VAATA GALERIID! Uut ametit proovinud Cool D kutsub üles teenindajaid säästma

VAATA GALERIID! Uut ametit proovinud Cool D kutsub üles teenindajaid säästma

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis teenindajaametit tuntud räpiartist Cool D, kes nüüd vaatab sellele tööle hoopis uue pilguga. „Otsustasin proovida olla tunnikese teenindaja nahas esiteks sellel lihtsal põhjusel, et millal veel siis mulle sellist võimalust antakse – pole ju seda kunagi varem teinud. Olen küll baaris jooke valanud, aga see on hoopis teine teema, ilmselt restoranitööga eriti võrrelda ei anna. Eks elus ole igasugust teenindust tunda saadud ja arvatavasti kõige paremini saab erinevaid näiteid selgitada just seeläbi, kui seda tööd ise järgi proovida. See on ikkagi korralik pingetaluvustest, nii et säästke teenindajaid,” rääkis muusik, kes sai kohviku klientidelt väga kiitva hinnangu osaliseks.

Kuulsaid hommikusöögiteenindajaid kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni kohvikus veel ka homme ja ülehomme. 07. jaanuaril paneb end uues rollis proovile laulja Elina Born ja 8. jaanuaril poliitik Yoko Alender. Tegemist on 4-8. jaanuarini kestva sotsiaalkampaaniaga „Kohtle teenindajat nagu staari“, mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Eesti parimate restoranide hulka kuuluv kohvik, pagariäri ja restoran Cafe Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi ja küpsetisi ning mitmekülgset à la carte menüüd. Lisaks leiab valikust smuutisid ja veganroogi. Populaarse kohviku-restorani peapagar on Roman Klotsihhin ja peakokk  Jürgen Lip. Viru Cafe Lyon asub Viru Keskuse Tammsaare pargi poolsel küljel, eraldi sissepääsuga otse tänavalt.

VAATA GALERIID!
Fotod Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews