1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA VIDEOT! Jana Kase ja Ex Da Bassi ühine lugu muudab zombid taas inimesteks
VAATA VIDEOT! Jana Kase ja Ex Da Bassi ühine lugu muudab zombid taas inimesteks

VAATA VIDEOT! Jana Kase ja Ex Da Bassi ühine lugu muudab zombid taas inimesteks

Jana KaskLäti tipp DJ Ex da Bass ja Jana Kask said valmis ühise singli “Like A Melody” koos põneva muusikavideoga. Jana kommenteerib laulu saamislugu nii: „Ma olen ammu suhelnud toredate Läti muusikutega, kellega me oleme ka varem teinud ühisprojekte ja mul oli väga hea meel, kui lätlased pakkusid taas võimalust ühise loo tegemiseks.“

Ex Da Bass ja teised laulu kaasautorid Lotars Lodzins ja Janis Kalve täiendavad: “Tehes remixi ühele Brainstormi loole, sündis meil idee arendada sellest välja täiesti uus laul. Me tahtsime väga head naisvokaali ja mõtlesime kohe Jana peale, kellega oleme ka varem koostööd teinud. Saatsime Janale loo instrumentaali ning tema laulis kohe peale meloodia ja kirjutas sõnad. Jana vokaal on väga võimas ja andis meile suurepärase võimaluse nüanssidega töötada ja lugu väga huvitavaks töödelda. Siis tekkis idee teha uuele laulule ka muusikavideo.”

Jana sõnul on video tema jaoks väga oluline: “Jutustan sellest, et mõnikord hindab armastatud inimene eelkõige välimust ja ei suuda meie sügavamaid sisemisi väärtusi mõista. Kuid see on õnneliku lõpuga lugu: zombie muutub inimeseks ja leiab ennast, vaatamata sellele, et tema kallim ta maha jättis. Loodan, et iga inimene avastab videost iseenda loo, mis aitab meil saada õnnelik just sellisena nagu me oleme.”

Ex da Bass, Lotars Lodzins ja Janis Kalve on kokkuvõttes väga rahul: “See oli meie jaoks väga huvitav koostöö projekt. Meil on nii hea meel, et lisaks laulule valmis ka nii põnev muusikavideo. Loodame, et see meeldib ka Eesti inimestele!”

VAATA VIDEOT!

Hedi Kukk

Head Uudised GoodNews