1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. VAATA VIDEOT! Monika Kuzmina TTV saates „Täna+“: Me oleme need, millest mõtleme
VAATA VIDEOT! Monika Kuzmina TTV saates „Täna+“: Me oleme need, millest mõtleme

VAATA VIDEOT! Monika Kuzmina TTV saates „Täna+“: Me oleme need, millest mõtleme

Monika KuzminaEesti esimese heade uudiste portaali GoodNews looja ning peatoimetaja Monika Kuzmina pareeris Tallinna Televisiooni uudistesaates „Täna +“ arusaama nagu inimene oleks see, mida sööb, öeldes, et me oleme ennekõike ikkagi need, millest mõtleme.

Teleintervjuus Monikaga oli juttu positiivsete uudiste mõjust meediapublikule olukorras, kus peamiselt müüakse negatiivsest ning kus kriitika, intriigid, ebameeldivad ja rusuvad sündmused teenivad rohkem klikke.

„Heade uudiste toimetamine ja kajastamine ei ole sugugi lihtne ettevõtmine, kuid siiski annab tulemust, mida tõestab asjaolu, et portaalile on tekkinud kindel lugejas- ja avaldajaskond ning seda on loetud üle kuuesaja tuhande korra,“ märkis Kuzmina kahe eksisteerimisaasta kogemuse põhjal.

Arvamusele, et ennekõike müüb negatiivne, oli Monikal varuks teisigi näiteid. Nii nimetas ta kolmandat hooaega eetris olevat positiivsusest pakatavat TV 3 muusikalist paroodiasaadet „Su nägu kõlab tuttavalt“, mis osutus populaarseimaks saateks, olgugi, et negatiivsega ei seostu selles midagi ja ka ajakiri „Hello!“ on võtnud eesmärgiks kajastada tuntud inimeste igapäevaelu ainult sõbralikus võtmes.

VAATA INTERVJUUD!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews

Comment(1)