1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. VAHELDUSEKS! Adrenaliin.ee ekstreemsed üritused ajavad vere keema
VAHELDUSEKS! Adrenaliin.ee ekstreemsed üritused ajavad vere keema

VAHELDUSEKS! Adrenaliin.ee ekstreemsed üritused ajavad vere keema

Adrenaliin.ee4Väidetavalt pole midagi, mis vaimu rohkem pärsiks, kui tööl või kodus enda ja ümbritseva keskkonna poolt loodud rutiinimullis istumine. Et aga sinna mulli üldse mitte sattuda või et sealt välja rabeleda, tuleb appi adrenaliin.ee meeskond ja see tähendab südant põksuma panevaid seiklusi kõikjal Eestis!

Seikluslik firmaüritus, virgutushormooni pulbitsema ajav sünnipäev, ekstreemne meeskonnatreening, hullumeelne poissmeeste pidu – kõik see kuulub adrenaliinitaseme tõstjate meeskonna arsenali ning peole panevad nad punkti ilutulestiku-show‘ga.

Adrenaliin.eeHästi ja natuke teisiti

Adrenaliin.ee tegutseb juba üle 15 aasta ja on üks suurimaid ekstreemalade korraldajaid Eestis, olles adrenaliinilaksu otsijate seas hästi tuntud-teatud. Peamiseks alaks on mõistagi paintballi mängude korraldus ning paintballi varustuse rent ja müük, välilaserlahingud, airsoft, motor paintball, romuralli, ilutulestike jae- ja hulgimüük. Klubil on olemas ka oma pood.

“Oleme erilised selle poolest, et kui teised sageli vahendavad, siis meie teeme kõik ise,” selgitab klubi juhataja Jako Link. “Üritame kõike teha võimalikult hästi ja pisut teistmoodi kui teised – tulemus on alati parem, kui oodatakse.”

Adrenaliin.ee meeeskond pole väga suur, veidi üle kümne inimese, kuid on professionaalne – nad käivad üle Eesti kohal ja korraldavad kõike, alates miiniväljadest militaarlahingutes kuni romurallide plekiraginani. Hooajaliselt võetakse inimesi juurde.

Adrenaliin.ee3Vallatud poissmehed lahingumöllus

Jako Link ütleb, et peamiselt käiakse firmapidudel, suve- ja kliendipäevadel ning ka poissmehepidudel täislahendusega ekstreemse maiguga tegevusi korraldamas. Oma vallalisepõlve lõpetama tulevad noored mehed Soomest ja isegi Inglismaalt ning lisaks ekstreemtegevustele lõpevad peod saunas, omamoodi programmiga basseinis ja ilutulestikuga.

“Firmad korraldavad ka kliendipäevi, näiteks pärast tööpäeva paariks tunniks midagi adrenaliinitaset tõstvat oma töötajatele ja klientidele,” toob korraldaja näite. Mõistagi tahetakse ekstreemsete aladega tegeleda firmade suvepäevadel. Adrenaliin.ee meeskond tuleb kohale mistahes kohta üle Eesti, samas on neil ka poolesaja ringis alalisi lepingulisi tegutsemiskohti.

Kaugemad kohad, kust Eestisse on adrenaliinilaksu saama tuldud, on Uus-Meremaa, Kanada, Hiina ja mõistagi tullakse peaaegu iga nädal siia naabrite juurest kogu Euroopast.

Adrenaliin.ee5Suurtest lahingutest laste sünnipäevadeni

Aladest rääkides on enam mängitav kahtlemata paintball, kuid populaarsust kogub ka autode paintball ehk siis lahing kihutavate autodega, öised laserlahingud, airsoft, mis erinevalt action‘likust pintballist on pigem strateegiamäng, aga ka militaarmängud ja -matkad. Jako Link kirjeldab üht sellist võimsat lahingumängu – kohal oli üle 550 inimese. Tegutseti soomukitel, millel on peal kuulipildujad – mis võiks meestel, miks mitte ka naistel, veel rohkem verd vemmeldama panna, kui mitte üks tõsine lahing?

“Hästi popid on ka laste sünnipäevad paintballilahingutega ja suurematele meeldivad õuelaseritega reaalsed võitlused,” tõi korraldaja välja väiksemate eelistused.

Praegu käib maikuiste Avatud Lahingute sari, järgmised kevadised igamehe madinad toimuvad 22. mail Tartus ja 31. mail Laagris. Oodatud on kõik huvilised olenemata vanusest, soost, kehalisest vormist või kogemustest. Tulla võib üksi, kaksi või lause suure kambaga! Aga täpsema info saamiseks toksige arvutisse www.adrenaliin.ee!

Head Uudised GoodNews