1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VÄLJAKUTSE EESTIMAALASTELE! Meisterdame jõulukingid ise!
VÄLJAKUTSE EESTIMAALASTELE! Meisterdame jõulukingid ise!

VÄLJAKUTSE EESTIMAALASTELE! Meisterdame jõulukingid ise!

TeemeIseTänavu käivitus sotsiaalmeedias teist korda üleskutse “Sel aastal teen jõulukingid ise!”, millega on liitunud juba rohkem kui 7000 huvilist. Üleskutse Facebookis, Instagramis ja blogiveergudel kutsub kõiki eestimaalasi meisterdama ja jõulukinke ise valmistama.

Väljakutse esitavad neli endist kursuseõde Liina Kuzemtšenko, Eliise Ott, Helena Maripuu ja Kai Reinfeldt. “Eelmisel aastal saime palju positiivset tagasisidet ning pärast jõulupühi saatis üle 70 inimese meile fotosid oma isetehtud kingitustest,” rääkis Liina Kuzemtšenko.

Algatuse autorid on veendunud, et oma kätega tehtud kingitus võib olla üsna lihtne, ei pruugi võtta valmistamiseks palju aega, ei pea olema sugugi kulukas ning soojendab kingisaaja südant kindlasti rohkem kui viimasel hetkel mõne poe riiulilt krabatud plastikust kingike. “Jõulud on parim aeg pühendamaks aega lähedastele ning läbimõeldud kingitus on hea võimalus anda neile märku sellest, kui olulised meie lähedased meie jaoks on,” selgitas Kuzemtšenko üleskutse tagamõtet. “Lisaks aitab meisterdamine mõnusat jõulutunnet tekitada ning kinkide läbimõtlemine vähendab omakorda jõulu-stressi.”

„Sel aastal teen jõulukingid ise!“ tegemisi saab jälgida samanimelisel Facebooki lehel, blogis ja Instagramis.

Head Uudised GoodNews