1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VEEDA SUVI VINGELT! Tulemas on lahe Camp of Hip-Hop aktiivsetele noortele
VEEDA SUVI VINGELT! Tulemas on lahe Camp of Hip-Hop aktiivsetele noortele

VEEDA SUVI VINGELT! Tulemas on lahe Camp of Hip-Hop aktiivsetele noortele

Tulemas on lahe Camp of Hip-Hop aktiivsetele noortele2Juba 13. korda toimuv põnev hiphopilaager leiab aset 20.-26. juulil Tallinna lähedal Tabasalu spordikompleksis. Laagris leiavad aset mitmed lõbusad ettevõtmised igale maitsele: erinevad tänavatantsukoolitused ja -võistlused, teadusepäev vulkaanide tegemisega, hirmupäev hirmude ületamiseks, väljakutsed spioonidele, enesekaitseõpetus, UV-disko, värvilahingud, takistusradade läbimine, filmiõhtu, lõpusõu vanematele, orienteerumine, playbox ning slackline. Lapsi ootavad ees põnevad seiklused, erinevad väljakutsed ja hirmudega võitlemine, samuti harjutatakse näitlemist, õpitakse meeskonnatööd ning lisaks külastavad laagrit mitmed üllatuskülalised ja esinejad.

Suurepärast atmosfääri pakuvad professionaalsed laagrikasvatajad, kes annavad endast parima, et mälestused laagrist oleksid positiivsed ja meeldejäävad.

Hiphop ei ole pelgalt karmide mustade meeste kohati kohatu sõnumiga muusika – tegemist on linnakultuuri tuksuva südamega, kus segunevad nii tants, grafiito, räpi näol luule ja läbi plaadikeerutamise rütmide dimensioon. Uued teadmised ja kogemused tänavakultuuri, muusika ning kunsti valdkonnas muudavad selle suve kindlasti noortele meeldejäävamaks.

Vinge suvelaagripakett hõlmab majutust Tabasalu spordikompleksis kuueks ööks, korralikke pesemistingimusi, saunade kasutamisvõimalust, kolme toidukorda ja oodet päevas, teemaõhtuid ja diskosid, Swedbanki kinkekotti ja kingitusi sponsoritelt.

Laagrimelus kaasalöömiseks saab lapsele osta nädalapääsme ehk voucher’i, mis kehtib ühele 7-14-aastasele aktiivsele noorele ja sisaldab nädalast Camp of Hip-Hopi laagripaketti 20.-26. juulini. Pakkumises on võimalik soetada kuni 30 voucher’it.

Pärast voucher’i ostu registreeri laagris osaleja aadressil: kids@campofhiphop.com

Tulemas on lahe Camp of Hip-Hop aktiivsetele noortele

Head Uudised GoodNews