1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Kanal 2 esitleb selle kevade naljakamaid teletähti!
VIDEO! Kanal 2 esitleb selle kevade naljakamaid teletähti!

VIDEO! Kanal 2 esitleb selle kevade naljakamaid teletähti!

Suur komöödiaõhtu_grupipilt_fotograaf Aivo Kallas
Foto: Aivo Kallas

Me teame neid telesarjadest ja teatrilavadelt, nüüd panevad need kaheksa armastatud näitlejat end proovile kevade hoogsaimas telesaates „Suur komöödiaõhtu“!

Juba märtsis alustab Kanal 2s selle kevade lõbusaim telesaade „Suur komöödiaõhtu“, mis toob lavale Eesti parimad koomikud ja tippnäitlejad: näosaate võitjad Juss Haasma ja Mart Müürisepa, publikulemmikud Merle Palmiste ja Mirtel Pohla, Eesti telesarjade kõige koomilisemad kujud Tõnis Niinemetsa ja Argo Aadli ning uskumatult mitmekülgse Kaisa Selde. Justkui kirss tordil täiendab näitlejate truppi saatejuht Tiit Sukk, kes aegajalt astub üles teisteski rollides!

„Suur komöödiaõhtu“ paneb nende näitlejate talendi proovile lustakates sketšides ja ootamatutes ülesannetes. Aga veelgi enam! Just sellest saatest võib sündida eesti rahva uus naljalemmik, sest läbi hooaja toimub lõbus konkurss, kus näitlejad kehastuvad „elust enesest“ pärinevateks koomilisteks tegelaskujudeks. Iga kord langeb üks tegelaskuju publikuhääletuse põhjal saatest välja ja hooaja lõpuks selgub võitja.

„Suur komöödiõhtu“ stardib Kanal 2s juba märtsis!

VAATA VIDEOT!

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30567&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews