1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Vilja Savisaar-Toomast lööb kaasa meeleolukal kirbuturul
Vilja Savisaar-Toomast lööb kaasa meeleolukal kirbuturul

Vilja Savisaar-Toomast lööb kaasa meeleolukal kirbuturul

Vilja Savisaar-Toomast
Vilja Savisaar-Toomast

7. oktoobril tänavatantsufestivali Baltic Session raames aset leidvale Urban Kirbuturule on oodata paljusid Eestimaa tuntud inimesi, kes on otsustanud oma garderoobis ruumi teha ja sealt väljatõstetuga teistele rõõmu pakkuda. Kohale on lubanud tulla ka alati särav naispoliitik Vilja Savisaar-Toomast, kellele on selliste toredate ürituste esilekerkimine südamelähedane Põhja-Tallinna linnaosa eesotsas töötamise ajast.

“Mul on äärmiselt hea meel, et Kalamaja  ja Pelgulinn on viimastel aastatel läbi teinud peadpööritava arengu. Mulle meeldib käia sealsetel üritustel ja nautida sealset vaba ja inspireerivat  õhkkonda. Iga kord, kui olen külastanud seal korraldatud kirbuturgusid ostjana, olen mõelnud, et järgmine kord tulen ka ise kauplema,” rääkis Vilja Savisaar-Toomast, kes on varemgi heategevuslikel üritustel kaasa löönud.

Sarmikas naispoliitik teab juba, millega ta kirbuturu kaubitsejaks kehastudes ostjate huvi äratama hakkab. “Eks aastatega on koju kogunenud asju, mis on kvaliteetsed, aga mida ma ise enam ei kanna ja mis on garderoobi niisama kasutult rippuma jäänud. Põhiliselt lähevadki kaubaks rõivad, aga ka mõned jalanõud. Minu arvates on kõik, mida pakun kvaliteetne, minu jaoks juba vähe huvitav, aga teistele võiksid huvi pakkuda küll. Ma ei tee seda isikliku kasu eesmärgil,  tulu soovin annetada heategevuslikul eesmärgil,” rääkis Vilja Savisaar-Toomast. Oma garderoobi sisu kohta selgitas ta: “Ise ostan asju mitte nime, vaid ikkagi meeldivuse järgi, mis ei tähenda, et need ei võiks olla ka tuntud brändidelt,” lisades ka: “Naistele soovitan jääda iseendaks ja osta rõivaid ja jalanõusid, mis neile tõsiselt meeldivad. Miks mitte vahest ka midagi erilist ja ekstravagantset!”

Urban Kibuturg toimub esimest aastat ja on suunatud kõikidele, kelle riided kapis kasutult vedelevad ning neile, kes soovivad oma garderoobi täiendada läbi soodsate tehingute. Kaubitsejatena on kaasa lüüa lubanud mitmed Eestimaa stiilsed ja kaunid õrnema soo esindajad ning üritusel on kavas ka mõndagi meelelahutuslikku.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews