1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUVEREPORTERI VIDEO! MINE HIPHOPI LAAGRISSE! Camp of Hip-Hopi laager muudab suve meeldejäävaks
SUVEREPORTERI VIDEO! MINE HIPHOPI LAAGRISSE! Camp of Hip-Hopi laager muudab suve meeldejäävaks

SUVEREPORTERI VIDEO! MINE HIPHOPI LAAGRISSE! Camp of Hip-Hopi laager muudab suve meeldejäävaks

JJ13Et suve mitte rannas molutades ja linnas tšillides raisku lasta, korraldavad vinged tänavatantsijad kõikidele tantsuhuvilistele suvelaagri, kirjutab Reporter.

Hiphop ei ole pelgalt karmide mustade meeste kohati kohatu sõnumiga muusika – tegemist on linnakultuuri tuksuva südamega, kus segunevad nii tants, grafiito, räpi näol luule ja läbi plaadikeerutamise rütmide dimensioon. Uued teadmised ja kogemused tänavakultuuri, muusika ning kunsti valdkonnas muudavad selle suve kindlasti noortele meeldejäävamaks.

IMG_5937Juba 13. korda toimuv vinge hiphopilaager leiab aset 20.-26. juulil Tallinna lähedal Tabasalu spordikompleksis. Laagris leiavad aset mitmed lõbusad ettevõtmised igale maitsele: erinevad tänavatantsukoolitused ja -võistlused, teadusepäev vulkaanide tegemisega, hirmupäev hirmude ületamiseks, väljakutsed spioonidele, enesekaitseõpetus, UV-disko, värvilahingud, takistusradade läbimine, filmiõhtu, lõpusõu vanematele, orienteerumine, playbox ning slackline. Lapsi ootavad ees põnevad seiklused, erinevad väljakutsed ja hirmudega võitlemine, samuti harjutatakse näitlemist, õpitakse meeskonnatööd ning lisaks külastavad laagrit mitmed üllatuskülalised ja esinejad.

IMG_5977Camp of Hip-Hop rahvusvaheline tantsu- ja treeninglaager toimub 27. juulist kuni 2. augustini Tabasalu spordikompleksis. “Tegemist on tõsiselt intensiivse ja põneva treeninglaagriga, kus toimuvad sellised erilised treeningsessioonid nagu Battle Techniques Training, O2 Training, Mind Training ning intensiivselt saab ujuda, joosta ja teha kõike muud sellist,” rääkis heade uudiste portaalile üks korraldajatest Kadri Salumaa. “Niisiis, füüsiline ja tantsuline osa käib meil käsikäes. Trenne viib läbi meil fenomenaalne JJ-Street Crew. Õhtuti toimuvad põnevad seminarid, kus räägitakse nii toitumisest, imago loomisest, tänavatantsukultuurist ning saab ka joogaklassis osaleda. Lisaks on igal õhtul peod, kus mängivad Eesti mainekamad DJ-d, näiteks DJ Critikal.”

IMG_59701. augustil toimub Camp of Hip-Hop Championships, mis on avatud kõigile huvilistele ning kuhu on tulemas võistlejaid Eestist ja mujalt riikidest. Võistlusel mängib DJ Ice-C Saksamaalt.

Rohkem infot leiab SIIT!

VAATA SUVEREPORTERI VIDEOT!

Head Uudised GoodNews