1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. VÕIDA REIS! Suur soojendav peomöll Atlantises näitab ette Party Drive reisisuuna!
VÕIDA REIS! Suur soojendav peomöll Atlantises näitab ette Party Drive reisisuuna!

VÕIDA REIS! Suur soojendav peomöll Atlantises näitab ette Party Drive reisisuuna!

Suur soojendav peomöll Atlantises näitab ette Party Drive reisisuuna!2Klubi Atlantis vappub 5. juulil peomaavärinas, kuid erinevalt legendaarsest saarest ei kao ta seejärel koos pidutsejatega merepõhja, vaid jätab kokkutulnud tantsupalavikus põrandalaudadele väänlema.

Pidude maaletooja Crayzee Productionsi suve kreisim ettevõtmine kutsub lõbuhimulisi unustamatule peole Party Drive Suur Preparty laupäeval, 5. juulil, klubisse Atlantis, kus toimuv möll on omamoodi eellooks erakordsele peoreisile läbi Euroopa.

Rahvusvaheliselt pöörase meeleolu eest hoolitsevad võimas DJ Rico Bernasconi Saksamaalt Frankfurdist ning kodumaised staarid DJ Ahto Kalda, kes on tuntud Eesti tantsuedetabelite vormija ja DJ Imre “ParimPidu” Mihhailov. Peole lisavad tuure Explosioni tantsijad, kes armastavad hööritamist kogu südamest ning naudivad seda kogu ihu ja hingega ning Tšiili temperamendiga maasikamaitseliselt kihiseva meeleolu eest kannab hoolt Fresita!

Tähelepanu, õrnem pool, esimesele viiekümnele kaunitarile on sissepääs tasuta ning neil on ka esmane võimalus leida mehisem tantsukaaslane. Edasine sõltub juba keemiast ja liblikatest kõhus.

Klubiliste vahel loositakse välja üks 400-eurose väärtusega pilet Euroopa pööraseimale peotripile Party Drive, mis viib soovijad Põhjala kehvast suusailmast päikeses lõõskavasse lõunapoolsesse Euroopasse!

Üllatuseks on suur Facebooki peoloos, aga sellest annavad korraldajad edaspidi täpsemalt teada. Pilet maksab 7 eurot, Facebooki attending-listis saate selle soetada kuni 01.00 5 euroga, VIP-pileti 9 euroga.

Suur soojendav peomöll Atlantises näitab ette Party Drive reisisuuna!

Infot saab aadressitelt fb.com/partydrive2014 ja crazyeeproductions.eu

Eraldi uksest ja eelisjärjekorras sissepääsu tagab Atlantise VIP-kaart, GateMe e-pilet ja külaliste list. Lisaks on võimalik osta 9 eurot maksev VIP-pilet. List läheb lukku kell 23.00!

Head Uudised GoodNews