1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VÕRGUTAVAD TANTSUD! Klubis Teater avab ööks uksed Eesti “Moulin Rouge”
VÕRGUTAVAD TANTSUD! Klubis Teater avab ööks uksed Eesti “Moulin Rouge”

VÕRGUTAVAD TANTSUD! Klubis Teater avab ööks uksed Eesti “Moulin Rouge”

majorette_cirque_16. mail toimub klubis Teater glamuurne Moulin Rouge’i pidu, mis kutsub külalised meelelahutuslikku kabareesse. Laval on tantsijad kui tõelised pariisitarid kabareest, lehvitades oma seelikuid ja lastes külalistel lõbusa kankaanirütmi taustal nurjatult oma seelikusabade alla piiluda.

Klubi Teater muutub üheks ööks Pariisi tuntuimaks kabareeks, Moulin Rouge’iks, kus lavadel saab näha sellele omaseid tantsu-show‘sid ja meelelahutusprogrammi. Moulin Rouge, mis on juba mitmeid aastakümneid olnud maailmakuulus kabaree, on loodud eesmärgiga asutada lõbustuskoht, kus käiksid kõik: nii rikkad kui vaesed, nii kohalikud kui välismaalased. Selleks loodi ekstravagantne õhustik, mida kõik eestlased saavad kogeda juba sel laupäeval klubis Teater.

Just Moulin Rouge’ist on alguse saanud kadrillist välja kujunenud kankaan, mis oli mõeldud võrgutavaks tantsuks. Sellise temperamentse cabaretshow‘ga kütetakse kuumaks pidu, kus lisaks vastupandamatule show‘le, võtavad  saalis külalisi vastu kaunites kostüümides tüdrukud šampanjapokaalide ja ülevoolava rõõmuga.

Moulin Rouge enda täies hiilguses avab uksed Tallinnas vaid üheks ööks! Saada kiri aadressile mareli@klubiteater.ee ning kirjuta, mis seostub Sinul esimese asjana Moulin Rouge teemaga ning võida 2 VIP piletit sellele peole ning 100 eurot baarikrediiti! Võitjaga võetakse ühendust reedel, 15.05 kell 18.00

 

Head Uudised GoodNews