1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Võru linn tunnustas oma parimaid
Võru linn tunnustas oma parimaid

Võru linn tunnustas oma parimaid

Foto: Võru linn
Foto: Võru linn

Eesti Vabariigi 97. aastapäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul-kontsertaktusel kultuurimajas Kannel tunnustasid Võru linnapea Anti Allas ja linnavolikogu esimees Anneli Ott linna silmapaistvamaid inimesi, asutusi ja organisatsioone. Jagati linnapea vapimärke.

Rahvaküsitluse tulemusena pälvis tiitli „Võro liina tego 2014“ Meiela töökeskuse ja kodu avamine intellektipuudega inimestele ning Järve koolis sügava ja raske puudega lastele hoiukodu avamine. Peale selle tunnustati veel kümmet linnavalitsuse valitud eri valdkonna esindajat.

Läinud aasta ettevõte on Abris O Ü, ettevõtjad Ursel Kaarna ja Arvi Prants, kultuuri- ja haridusasutus Võru Instituut, mittetulundusühing Võrumaa Spordiliit, tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja Anneli Jukk, kultuuritegelane Tea Kõrs, sporditegelane Rene Zahkna, uus tulija 3D kino, heategija Andri Tallo ning noored Kerttu Mölder ja Anete Kõlli.

Linnapea tänavused vapimärgid said Aila Kikas, Helve Sibul ja Katrin Martinfeld ning linnapea tunnustuskirja korteriühistu Tartu 33.

VAATA GALERIID!
Fotod: Võru linn

Head Uudised GoodNews