1. Avaleht
  2. Äri
  3. ALGAB TERVE KARJÄÄR! Ei ole olemas nii-öelda tavalisi inimesi!
ALGAB TERVE KARJÄÄR! Ei ole olemas nii-öelda tavalisi inimesi!

ALGAB TERVE KARJÄÄR! Ei ole olemas nii-öelda tavalisi inimesi!

Terve karjäär logoTäna toimub “Terve karjääri” tippsündmus Tallinnas: üks päev karjääripuhkust ja -arengut.

Algusega kell 11.00 alustab Tallinna karjääripäeva Euroopa Hotelli konverentsikeskuses tuntud telenägu Hannes Võrno. Järgnevad loengud talentidest, palgatöötaja ja ettevõtja mõttemaailmast, tajutud rikkusest ning persoonibrändist. Kõik praktilised lood erinevate elualade esindajatelt, kus jagatakse mõtteid ja oskusi elu planeerimiseks omadel tingimustel. Päeva juhib Urmas Vaino.

Sündmus on tasuta ja eelnev registreerumine ei ole kohustuslik!

“Ei ole olemas karjääriinimesi ja n-ö tavalisi inimesi,” ütleb Küllike Oja, Tallinna karjääripäeva peakorraldaja, kutsudes osalema kõiki aktiivseid ja ennast väärtustavaid inimesi. “Teades, kuhu oled teel, oled julgem tegema ise olulisi valikuid ja langetama otsuseid. Ja küsima vajadusel ka abi. Karjäär, kui elukestev areng erinevate elurollide kooskõlas, puudutab igaüht,” lisab Oja.

Tallinna karjääripäeval saab kuulata:

  • 11.00 – 11.45 Hannes Võrno “Karjäär – kas redel või tara?”
  • 12.00 – 12.45 Swedbanki privaatpanganduse osakonna juht Gunnar Toomemets “Rikas karjäär – kas elu rikastaja või rikkuja?”
  • 13.00 – 13.45 Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing “Nutikad on hinnas kogu maailmas”
  • 14.00 – 14.45 ajakirja Director peatoimetaja Taivo Paju “Keera tööandjale käru nagu oskad, siis on kindel, et saad oma karjääri ka tuksi keerata”
  • 15.00 – 15.45 nõustaja Persoonibrändi Agentuur OÜ-st Liisi Toom “Persoonibrändi audit: tunne iseennast ja ole tuntud”
  • 16.00 – 16.45 juhtimiskonsultant Jari Pekka Kukkonen “Tajutud rikkus”Esmakordselt toimuvad teemanädala raames ka karjäärispetsialistidele suunatud töötoad (Põhja-Euroopa saal).

Fuajees karjäärikiirabi ja messiala 11.00 – 17.00
Paralleelselt töötubade ja loengutega on sind karjäärikiirabis ootamas karjäärinõustajad. Messialal jagavad nõuandeid ja infot Manpower, Töötukassa, Rajaleidja, Hariduse Infotehnoloogia SA ja Europassi Keskus. Kõigil on võimalust saada individuaalnõustamist oma ala ekspertidelt. Abi saab küsida nii CV ja motivatsioonikirjade koostamise, e-õppe võimaluste kohta, toimuvad viktoriinid.

Tutvu programmiga SIIN!


Head Uudised GoodNews