1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Elu24: Loosi lähevad piletid Maarja-Liis Ilusa ja Koit Toome jõulukontserdile!
Elu24: Loosi lähevad piletid Maarja-Liis Ilusa ja Koit Toome jõulukontserdile!

Elu24: Loosi lähevad piletid Maarja-Liis Ilusa ja Koit Toome jõulukontserdile!

007Meelelahutusportaali Elu24 loosib koostöös Tartu Kontsertkorraldusega välja piletid Maarja-Liis Ilusa ja Koit Toome jõulukontserdile.

Detsembris võtavad armastatud lauljad Maarja-Liis Ilus ja Koit Toome ette rännaku Eestimaa pühakodadesse ja kontserdisaalidesse, et puudutada meid kõiki kaunite lauludega ning üles äratada pühadetunne. Kahe suurepärase artisti ühine kontserttuur kannab ajahõngulist nimetust “Jõulupuudutus”.

Aasta pimedamal ajal on aega mõtiskleda selle üle, mis elus tähtsaim ja väärtuslikum. Jõuluootus on meis ikka äratanud armastuse, hoolivuse ning lootuse. Pole kahtlust, et kahe armastatud laulja ühiskontsert on sillaks, et see jõuluaegne, seletamatult helge tunne, puudutaks meist igaühe hinge ka tänavu.

Maarja-Liis IlusNii Maarja-Liis kui Koit on eestimaalaste südametes juba pikki aastaid. Maarja-Liis sai olla oma rahva saadik Eurovisioonil kahel korral: noore neiuna koos Eesti muusika Grand Old Man`i Ivo Linnaga võlus ta publikut sedavõrd, et “Kaelakee hääl” võitis 1996. aastal Euroopa suurimal laulukonkursil viienda koha. Suurepärasel 7. kohal oli ka aasta hiljem esitatud soololugu “Keelatud maa”.

Koit viis «Mere lapsed» Eurovisioonile Birminghamis 1998. aastal. Eelmisel hooajal laulis ta end aga rahva mällu saates “Su nägu kõlab tuttavalt”. Mäletate ju tema esituses laulu “Nessun Dorma” pimeda itaalia tenori Andrea Bocelli repertuaarist. Nagu on puudutanud Bocelli maailma, nii puudutas Koidu esitus žüriid, publikut ja televaatajaid – kõiki.

Viisteist korda pakuvad Koit Toome, Maarja-Liis Ilus ja neid kitarril saatev Jorma Puusaag kauneid hetki ning võimalust tunnetada, et sellesse aega, milles täna viibime, jagub endist viisi armastust, ootust, lootust ja puudutusi.

Elu24 loosib maagiliselt muinasjutulisele kontserdile koostöös Tartu Kontsertkorraldusega välja kolm pääset kahele!
Soovid teha kaunist jõulukingitust endale, oma lähedasele, emale, isale, vennale, õele või kallimale? See kontsert kingib elamuse! Saada meile kiri toimetus@elu24.ee ja kirjuta, kellele soovid kingitust teha ja miks just sina peaksid kingituse võitma! Märksõnaks pane JÕULUPUUDUTUS.

 

Piletid on saadaval ka Piletimaailmast ja Piletilevist.

Head Uudised GoodNews