1. Avaleht
  2. Galerii
  3. HIIGELGALERII! EESTLASTE PÜHAD JÕULUVANA KODUMAAL! Finest FM korraldas Soome eestlastele vinge jõulupeo
HIIGELGALERII! EESTLASTE PÜHAD JÕULUVANA KODUMAAL! Finest FM korraldas Soome eestlastele vinge jõulupeo

HIIGELGALERII! EESTLASTE PÜHAD JÕULUVANA KODUMAAL! Finest FM korraldas Soome eestlastele vinge jõulupeo

finestfmPaljud väliseestlased on väitnud, et võõrsil elades hoiavad muidu väidetavalt üksteist nahka pistvad Eestimaa inimesed rohkem kokku kui nad seda kodumaal teevad.

Soome eestlastel hakkab ühiste ürituste korraldamine juba traditsiooni mõõtmeid võtma ja üheks selliseks vahvaks ettevõtmiseks kujunes tänavune eestlaste ühine jõulupidu. See toimus 19. detsembril Kulttuuriareena Gloria nimelises peopaigas, mis asub aadressil Pieni Roobertinkatu 12. Uksed avati kell 20 ja sissepääsu eelduseks oli viisakas riietus.

Tänavusel eestlaste Jõulupeol oli glamuuri ja selle aasta kõige tegijamad esinejad – Elina Born ja ansambel Traffic, kelle esitusest ei puudunud ka selle aasta Eesti eurolugu.

finestfm2

finestfm3

Plaate keerutasid Argo Lepik ja Ivo Jäger ning silmailu pakkusid Dancesti tantsutüdrukud. Jõulupeo aga avas illusionist Jürgen Veber, kes tõi lavale jõulumaagiat poole tunnise etendusega.

Enari Maiste
Enari Maiste

Sissepääsu juures jagati soovijatele sedeleid, mis olid nummerdatud ning peo käigus loosisid raadio DJ-d Serena, Solo Sokos Hotel Estoria ja Sirkus Finlandia poolt välja pandud auhindu. Esimesed kaks tundi oli igaühel võimalik poseerida jõuluteemalises fotonurgas koos kaaslasega fotograaf Alejandro Lorenzole, et jäädvustada see meeldejääv hetk.

“Pidu möödus väga hästi ja ebameeldivusteta ja külastajad olid peoga igati rahul. Meeldiv oli kohata peol kauneid inimesi ja artistid jäid samuti peoga väga rahule – väga soe vastuvõtt publiku ja korraldajate poolt,” ütles Finest FM müügi- ja turundusjuht Enari Maiste.

Korraldajad tegid ka rahulolu-uuringu, mida näeb Finest FM kodulehel ja selle tulemuste järgi võib eestlaste ühisüritust lahe taga pidada kordaläinuks ning jõulupüha traditsiooni käimalükatuks.

VAATA GALERIID!
Fotod: Alejandro Lorenzo

Head Uudised GoodNews