1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. EESTLASED HOIAVAD KOKKU! Tartu bussid saavad sinilillemärgid
EESTLASED HOIAVAD KOKKU! Tartu bussid saavad sinilillemärgid

EESTLASED HOIAVAD KOKKU! Tartu bussid saavad sinilillemärgid

Anname auSel nädalal hakkavad Tartu linnaliinidel sõitma sinilillemärgisega bussid. AS Sebe ja Tartu linn toetavad sel moel heategevuskampaaniat „Anname au!“, millega tunnustatakse Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane ning nende lähedasi.

AS Sebe on ka kahel eelneval aastal pannud õla alla sinilillekampaaniale ja märgistanud sinilillega oma kaugliinibussid. Sel aastal saavad sinilillekleebised ligi 40 Tartu linnaliinibussi. Selle aktsiooniga teavitatakse heategevuskampaaniast ja kutsutakse kaaskodanikke tunnustama ning toetama Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.

Heategevuskampaania „Anname au!“ käigus saab 7. aprillist kuni 1. maini kõikjal üle Eesti osta veteranide toetussümbolit – sinilille rinnamärki

Sinilillede müügiga kogutakse raha Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingule, et nad saaksid abistada viga saanud veterane ja nende lähedasi. Heategevuskampaania juhatab sisse veteranipäeva tähistamise 23. aprillil. Sinilillemärgid on valmistanud SA Hea Hoog vahendusel vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed üle Eesti. Heategevuskampaaniat viivad läbi Naiskodukaitse ja Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing.

Tänavu on kavas kampaaniaga kogutud annetuste eest toetada Pärnu haigla taastusravi- ja heaolukeskust lihasjõutreeningu seadme soetamisel ja Eesti Füsioterapeutide Liitu erialaspetsialistide koolituste korraldamisel. Veel soovib ühing toetada MTÜ Peaasi tegevust noorte vaimse tervise teemade kaasaegsel ja avatul käsitlemisel, panustades eelkõige noorte e-nõustamise ja koolitusvõimaluste arendamisse.

Rohkem infot kampaania SIIT!

Head Uudised GoodNews