1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Baltic Tours Aasta Reisija 2014 tiitli pälvisid TÜK Lastefondi vabatahtlikud Sirli Heinsoo ja Maria Mandri
Baltic Tours Aasta Reisija 2014 tiitli pälvisid TÜK Lastefondi vabatahtlikud Sirli Heinsoo ja Maria Mandri

Baltic Tours Aasta Reisija 2014 tiitli pälvisid TÜK Lastefondi vabatahtlikud Sirli Heinsoo ja Maria Mandri

Viive Metsamaa, Margit Lõiv, Sirli Heinsoo
Viive Metsamaa, Margit Lõiv, Sirli Heinsoo

Reisibüroo Baltic Tours andis täna kätte “Aasta Reisija 2014” tiitlid kahele SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi (TÜK Lastefondi) vabatahtliku töö tegijale Sirli Heinsoole ja Maria Mandrile.

“Oleme võtnud eesmärgiks igal aastal oma auhinnaga esile tõsta ühte Eesti elu edasi viivat inimest,” ütles AS Baltic Tours juhatuse liige Viive Metsamaa. Aasta Reisija auhinna kutsusime ellu seoses Baltic Toursi tänavuse 25. juubeliga. Auhinna sünniaastal otsustasime aga auhinnaga pärjata koguni kahte tublit noort vabatahtliku töö tegijat,” lisas Metsamaa.

Sirli Heinsoo
Sirli Heinsoo

Auhinnaga tunnustati TÜK Lastefondi kahte vabatahtlikku – Sirli Heinsood ja Maria Mandrit.

Sirli Heinsoo, kes töötab Eesti Kohtuekspertiisi Instituudis juhtivspetsialistina, on TÜK Lastefondi Tallinna piirkonna vabatahtlike juht.

Maria Mandri on TÜK Lastefondi vabatahtlik olnud üle kolme aasta ning alates sügisest on ta Tartu piirkonna vabatahtlike juht, õppides samal ajal Tartu Ülikoolis magistrantuuris.

Aasta Reisija auhind on ellu kutsutud Baltic Toursi väärtuste edasikandmise eesmärgil. Tahame tunnustada inimesi, kes aitavad meil olla innovatiivsed ja professionaalsed oma töös, sõbralikud üksteise, klientide ja  ühiskonna vastu. Hindame inimesi, kes väärtustavad pikaajalist partnerlust. Aasta Reisija tiitli vääriline on inimene (või inimesed), kelle kohta saab öelda, et ta aitab meil parimal moel edasi kanda meie väärtushinnanguid.

Viive Metsamaa
Viive Metsamaa

“SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegevus ühtib hästi meie reisibüroo tegevuspõhimõtetega ja seetõttu otsustasime reisija auhinnaga pärjata just neid inimesi,” sõnas AS Baltic Tours müügijuht Margit Lõiv.

Reisibüroo Baltic Tours toetab auhinnasaajaid reisiga Lissaboni.

Tänavu 25 aastaseks saanud Baltic Tours on üks vanimaid reisibüroosid Eestis, pakkudes oma klientidele terviklikku reisikorraldusteenust: teenusepaketti kuuluvad nii otsene reisivahendus (äri- ja puhkusereisid, konverentsipaketid ja hobireisid, lennu- ja laevapiletid, majutus) kui ka muud reisimisega seotud teenused (kindlustus, autorent, viisateenused jpm). Baltic Tours on Rahvusvahelise Õhutranspordi Assotsiatsiooni (IATA) liige, Eesti Turismifirmade Liidu (ETFL) põhiliige, MTÜ Eesti Konverentsibüroo asutajaliige.

Head Uudised GoodNews