1. Avaleht
  2. Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Käesolev privaatsuspoliitika on koostatud eesmärgiga kaitsta GoodNews klientide privaatsust. Privaatsuspoliitika selgitab, milliseid isikuandmeid ja millistel eesmärkidel GoodNews klientide kohta kogub ja millised on klientide õigused, kui GoodNews isikuandmeid töötleb.

Isikuandmete vastutav töötleja

Isikuandmete vastutav töötleja on GoodNews, kes määrab isikuandmete töötlemise eesmärgid ja viisid.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:

  • Kontaktandmete (sh nimi, e-posti aadress, telefoninumber) esitamisel meie veebisaidil või mujal.
  • Veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste kaudu.
  • Müügimeeskonna poolt e-posti ja telefoniteel.
  • Uudiskirjaga liitumisel ja vihjevormi kasutamisel.

GoodNews kogub ja töötleb andmeid kliendiga sõlmitud lepingu kohustuste täitmiseks, temaga ühenduse võtmiseks, kliendile parimate pakkumiste edastamiseks ja muu GoodNews tegevusega seotud info jagamiseks.

GoodNews ei levita, edasta ega kasuta muul mitteettenähtud viisil meile usaldatud isikuandmeid, välja arvatud juhul, kui kliendiga on vastav kokkulepe (näiteks kullerid, koostööpartnerid) või kui info avaldamise vajadus tuleneb Eesti seadusandlusest.

Isikul on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta, teavitades sellest aadressil info@goodnews.ee.

Tasuline lugemisõigus

GoodNews kasutab Zlick Paywalli teenust, et võimaldada artiklite tasulist lugemist. Selleks kogume ja töötleme järgmisi isikuandmeid:

  • Nimi ja kontaktandmed
  • Makseteave (sh krediitkaardi andmed)

Need andmed kogutakse ja töödeldakse, et hallata tellimusi ja makseid, võimaldada ligipääsu tasulisele sisule ning parandada teenuse kvaliteeti ja kasutajakogemust.

Küpsised

GoodNews kasutab küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks ja statistiliste andmete kogumiseks. Peamised küpsised hõlmavad:

  • Funktsionaalsed küpsised: veebisaidi põhifunktsioonide toimimiseks.
  • Analüütika küpsised: anonüümsete andmete kogumiseks kasutajate käitumise kohta.
  • Reklaamiküpsised: kasutajate sirvimisharjumuste jälgimiseks ja sihitud reklaamide pakkumiseks.

Isikuandmete kaitse

GoodNews rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Kui kahtlustate, et teie isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et teie andmed on lekkinud võõrastele isikutele, palume sellest koheselt teada anda info@goodnews.ee.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie veebisaiti kasutama asudes olete käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta ja anname parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja teile kättesaadavana meie kodulehel.

Teil on alati õigus pöörduda andmete kaitsmiseks Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsiooni näol on tegemist riikliku asutusega, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.