1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EESTLASTE KEVADPIDU SOOMES! Finest FM toob Helsingisse Koit Toome, DJ Märt Rannamäe ja Sander Õiguse
EESTLASTE KEVADPIDU SOOMES! Finest FM toob Helsingisse Koit Toome, DJ Märt Rannamäe ja Sander Õiguse

EESTLASTE KEVADPIDU SOOMES! Finest FM toob Helsingisse Koit Toome, DJ Märt Rannamäe ja Sander Õiguse

007Tänavune eestlaste kevadpidu Helsingis on teine pidu, mida eestikeelne raadiojaam Soomes korraldab. Meelt lahutab sel korral tuntud stand-up koomik Sander Õigus. Lava kütab kuumaks Koit Toome bändiga ning viimaks toob 90-ndate diskokunn DJ Märt Rannamäe oma muusikavalikuga tantsupõrandale ka kõige tagasihoidlikuma vanakoolitüübi.

Pidu toimub 2. aprillil Pressa-nimelises peopaigas, mis asub Helsingi kesklinnas hotell Presidentti ruumides aadressil Eteläinen Rautatiekatu 4. Uksed avatakse kell 20.00.

Pressa imekaunis saal seab siiski omad piirangud, mistõttu piletite arv on piiratud ja nende soetamisega tasub kiirustada. “Eelmisel aastal korraldatud jõulupeoga võib vägagi rahule jääda tänu publikule, sellele annab kinnitust rahulolu-uuringu tulemus — 7,4 punkti 10-st. Suure sündmuse korraldamisel on see hea tulemus. Küsitlusele vastas tookord üle saja inimese, tänu sellele õppisime korralduses palju, teame mida siinne publik nõuab,” räägib üritust korraldava eestikeelse Soome raadiojaama Finest FM müügi- ja turundusjuht Enari Maiste. “Seekord korraldame peo veelgi suuremas ruumis, mis mahutab vabalt liikuma umbes 800 inimest.”

Mida soovitada neile, kes kavatsevad suurele peole tulla? 

“Sissepääsu eelduseks on viisakas riietus. Kaasa peaks võtma kindlasti kevadiselt hea meeleolu. Peole on registreerunud mitmed erivaldkonna ettevõtete esindajad, kelle tegevusala on Soomes, ja see pidu annab ka seekord võimaluse luua uusi kontakte ,” selgitab Enari Maiste. Kevadpidu on tema sõnul teine pidu, mida korraldatakse raadio nime all.

Enari Maiste

“Raadiokanalina on üheks eesmärgiks pakkuda kuulajatele ka meelelahutust. Jätkame traditsiooniga ja korraldame niinimetatud niššisündmusi, kus on sünkroniseeritud showelemendid ja Eesti muusika ning artistid, nii on ka kevadpeol” räägib Enari Maiste. “Suuremate kui 1000 külastajaga sündmusi ja suurt kasumit me ei hakka taga ajama, vaid püüame pakkuda soomlastele ja Soome eestlastele meeldejäävaid sündmusi raadio nime all, kus esinevad Eesti või Eestiga seotud artistid”.

Finest FM on ainus eestikeelne lojaalse kuulajaskonnaga raadio Soomes, turul on olnud 2013. aasta sügisest. Raadio Finest FM levialas elab 2015. aasta juuli seisuga üle 1 100 000 inimese. Peale selle on jaama võimalik kuulata interneti vahendusel kogu maailmas.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews