1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Jazzkaar vallutab Viru Keskuse
Jazzkaar vallutab Viru Keskuse

Jazzkaar vallutab Viru Keskuse

L1010034Kõikide muusika- ja kultuurisõprade rõõmuks täitub Viru Keskus 22-30. aprillini tervelt nädalaks põnevate lühikontsertide ja etendustega, musitseerivatest jazzimannekeenidest breiktantsu ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia vaatemängulise improvisatsioonini. Kõik etteasted on publikule nautimiseks tasuta ja kestavad kuni 30 minutit.

Täna üllatavad külastajaid Viru Keskuses Kaubamaja Naistemaailma vaateaknal jazzimannekeenid – saksofonil Tobias Tammearu, kitarril Karl Madis Pennar ja löökpillidel Ramuel Tafenau. Uues koosseisus tulevad jazzimannekeenid taas 30. aprillil, mil üles astuvad flöödimängija Anni Teele Värav ning kitarrist Paula Pajusaar.

Homme näeb Viru Keskuse aatriumis kordumatut jazzmuusika ja breiktantsu sümbioosi. DanceAct Tantsustuudio on välja pannud oma noored breigitalendid Melian Heinsaare, Kätlin Neeroti ja Markus Männili, treener Dimitry Terase juhendamisel. Neile sekundeerib Pärnu breikar Martin Penu. Kõiki noori ühendab tantsustiil b-boying. Muusikalise poole eest vastutab trummar Kaspar Kalluste (Würffel).

L1010024

Samuti tasub laupäeval tulla Viru Keskuse Rahva Raamatusse uudistama Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia vaatemängulist improvisatsioonetendust. Esinevad EMTA improosakonna tudengid Ivi Rausi, Aita Vaher, Carine Jessica Kostla ja Jaan Malin ehk Luulur.

Ka järgmisel nädalal on kultuurinautlejatel asja jazzirütmide poolt haaratud Viru Keskusesse. 26. aprillil toimub Viru Keskuse Rahva Raamatus ansambli Improov lühikontsert. Johannes Ahuni ja Joosep Kõrvitsa etteastes kõlab unikaalse kõlavärviga Sveitsi trumm hang, lisaks tšello, kitarr, Eesti parmupill, shakerid, taldrikud, süntesaatorid, elektroonika ja vokaal. 30. aprill aga pakub üllatava lõppakordi, kuna Viru Keskuse aatriumis toimub jazzmob, flash mobi muusikaline õde.

Viru Keskuse aatriumis avatud ka Jazzkaare erinäitus “Helimets”, kus luusides saab end kurssi viia sel korral Jazzkaarel esinevate artistidega ja kuulata muusikat.

Ajakava

  • R 22. apr kl 17.45 jazzimannekeenid Viru Keskuses Kaubamaja Naistemaailma vaateaknal
  • L 23. apr kl 13.00 jazzmuusika ja breiktantsu sümbioos Viru Keskuse aatriumis
  • L 23. apr kl 14.00 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia improvisatsioonetendus Viru Keskuse Rahva Raamatus
  • T 26. apr kl 17.00 ansambel Improov lühikontsert Viru Keskuse Rahva Raamatus
  • L 30. apr kl 15.30 Viru Keskuse aatriumis jazzmob, flash mobi muusikaliselt üllatav õde
  • L 30. apr kl 16.00 jazzimannekeenid Viru Keskuse Kaubamaja Naistemaailma vaateaknal.
Head Uudised GoodNews