1. Avaleht
  2. Galerii
  3. HIIGELGALERII! Klubis Hollywood kohtusid metsikud kostüümid ja hulljulged tantsijad
HIIGELGALERII! Klubis Hollywood kohtusid metsikud kostüümid ja hulljulged tantsijad

HIIGELGALERII! Klubis Hollywood kohtusid metsikud kostüümid ja hulljulged tantsijad

_DSC0003JJ-Street Baltic Session Vogue Ball toimus 9.oktoobril klubis Hollywood, kus kohtusid täies hiilguses metsikud kostüümid ja hulljulged tantsijad!

Sel aastal võistlesid metsikud Safari elanikud ellujäämise nimel ning keegi ei hoidnud ennast tagasi.

Kohtunikutoolis istus vogue maailma esiduo ning sündmust vedas eest fenomenaalse House of Ninja verivärske liige Kätriin Kübar.

Selle aasta oodatuimad külalised olid Archie Burnett, Javier Ninja ning Dashaun Wesley. Dashaun Wesley ning Javier Ninja mängisid hiljuti hittfilmis Magic Mike XXL koos palavalt armastatud Step Up’i näitleja Channing Tatum’iga. Lisaks osales Dashaun Wesley hiljuti fotosessioonil ajakirjas Vogue koos kuulsustega Naomi Campell ja Jourdan Dunn. Seevastu Javier Ninja on aga külastanud nii Ameerika Supermodelle kui ka esinenud koos poppkuninganna Madonnaga Superbowl’il.

_DSC0154

Kolmiku kolmas kuningas oli Archie Burnett – eelmise aasta lemmikõpetaja, kes on suureks eeskujuks tantsijatele kogu maailmas. Tema koolitustest räägitakse siiani ning see fenomenaalne härrasmees on tantsinud kuulsustega nagu Doug Elkins ja David Neumann. Ühtlasi on ta House of Ninja nn “vanaisa”, kes on vogue’i tantsustiili arengul hoidnud silma peal juba aastaid.

Sel aastal oli Vogue Ball’i teema Safari ning igas kategoorias oli välja valitud erinev alateema.

New Way kategooria võistlejad pidid kehastuma maoks või kameeleoniks, tuli olla nutikas ja valvel!

_DSC1029

Teine kategooria oli Old Way, kus teemaks oli sebra vs kaelkirjak. Mõlemad loomad on unikaalsed Aafrika elanikud, keda võib kergelt identifitseerida nende erilise välimuse järgi. Näha sai imelist kostüümideparaadi!

Runway kategoorias võistlesid omavahel paabulinnud ja papagoid. Kui papagoid on eredad ja värvilised, siis paabulind on läbi ajaloo olnud üks peamisi inspiratsiooniallikaid.

_DSC9994

Vogue Femme’i teemaks sel aastal oli tiiger vs leopard – kaslased ongi kõige võimsamad savannide elanikud. Selles lahingus tuli olla vapper ja kartmatu!

Viimaseks kategooriaks sel aastal oli Vogue Kids Perfomance ehk lastekategooria, kus teemaks olid ahvid. Tantsijatel tuli olla mänguline nagu need lõbusad ja aktiivsed loomad ning imiteerida nende uskumatuid oskusi puult-puule hõljudes!

VAATA HIIGELGALERIID!

Head Uudised GoodNews