1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Raamatu „Kõhule pai“ autor Merit Raju: palveta kogu südamest oma lapse õnnistatud elu eest

Raamatu „Kõhule pai“ autor Merit Raju: palveta kogu südamest oma lapse õnnistatud elu eest

Raamatute “Hingele pai”, “Leia oma tee” ja mitmete teiste raamatute autor, ajakirja Sensa peatoimetaja ja joogafestivalide korraldaja Merit Raju andis koos Ajakirjade Kirjastusega  välja raamatu “Kõhule pai”, mis räägib beebiootusest, sünnitusest ning sünnitusjärgsest ajast.

Raamatust leiab häid nõuandeid, harjutusi, retsepte ja palju muud. „Kui suudame teha teadlikke muutusi beebiootuse ajal, on suur võimalus, et meie viletsaid harjumusi, mittetoimivaid mustreid, käitumisi ja elamist takistavaid hoiakuid me oma lapsele edasi ei anna,“ kirjutab autor raamatus.

Kuidas siis oleks õige toimida last oodates?

Toome raamatust mõned nõuanded, mida järgida last oodates:

  • Laula iga päev – see tõstab sinu vibratsiooni ja annab nõnda beebile parima kasvukeskkonna.
  • Mediteeri – see on kõige olulisem vahend, et õppida kuulama oma keha, arendada intuitsiooni ning luua eriline ühendus beebiga.
  • Paku endale vaid parimat keskkonda – on kindlaks tehtud, et lootel on mälu, ta eristab ema häält isa omast ning temale suunatud juttu kellelegi teisele suunatud vestlusest.
  • Palveta kogu südamest oma lapse õnnistatud elu eest ja jätka seda kogu oma elu.
  • Tantsi, jaluta, õõtsuta puusi, naera, hinga sügavalt, nii et kõht liigub kaasa – kõik need tegevused on head meie lümfisüsteemile ja ka beebile. Nimelt sel ajal saab lapsuke kiigutamist ja massaaži ning see stimuleerib tema aju arengut. See kehtib nii kõhubeebide kui ka juba sündinud beebide kohta – kõikidele beebidele meeldib kiikuda ja õõtsuda ning see mõjub nende arengule hästi!

Meriti uut ja südamlikku raamatut leiab kõigist tuntud raamatupoodidest.

Head Uudised GoodNews