1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Aitame koos! Ööülikool otsib toetajaid, et jätkata saadete tegemist
Aitame koos! Ööülikool otsib toetajaid, et jätkata saadete tegemist

Aitame koos! Ööülikool otsib toetajaid, et jätkata saadete tegemist

Sel nädalal alustab toeta.me platvormil kampaaniat Ööülikool, et luua toetajate abiga uus koduleht ning jätkata saadete tegemist.

Selle aasta alguses katkes Ööülikoolil koostöö Eesti Rahvusringhäälinguga. Ööülikooli pere võttis aja teadlikult maha, et arutada Ööülikooli tuleviku üle õppejõudude, sõprade ja kogukonnaga. Nüüdseks on püstitatud kolm eesmärki: Ööülikooli uue kodulehe loomine, mees-naiskonna kokkukutsumine ja saadete tegemiseks vajaliku tehnika soetamine ning uute saadete valmimine juba suvekuudel.

Uues veebipesas saab olema kõigile vaba ligipääs Ööülikooli saadetele. „Ööülikool on pakkunud kuulajale juba 22 aastat võimalusi avardada enda mõttemaailma, otsida vastuseid elu suurtele küsimustele ja nautida kaasamõtlemist silmapaistvatele Eesti kultuuri- ja ühiskonnategelastele. Ööülikooli suurimaks imeks ongi see, et oleme kokku toonud nii erinevad Eesti mõtlejad, füüsikutest lüürikuteni – see on meie vaimne rikkus!” kirjeldas Tootsen.

Ööülikooli kolme nimetatud eesmärgi elluviimisele on kõik soovijad oodatud kaasa aitama portaalis toeta.me. Tulevikus saab hakata ka Ööülikooli püsitoetajaks.

Rohkem infot leiab siit!

Head Uudised GoodNews