1. Avaleht
  2. GoodNews raadios
  3. KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Carmen Pritson: pane tähele märke, mis sinu ellu tulevad!
KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Carmen Pritson: pane tähele märke, mis sinu ellu tulevad!

KUULA KORDUST! “HEAD UUDISED”! Carmen Pritson: pane tähele märke, mis sinu ellu tulevad!

Aastaid teleajakirjanikuna töötanud Carmen Pritson-Tamme rääkis Kesk-Eesti Tre Raadio saates “Head uudised” ausalt ja avameelselt, mis emotsioonid valdavad inimest, kui ta saab teate, et tal tuleb sellelt töölt lahkuda. Nagu igasuguse lahkumineku puhul, tekib esmalt leinamise faas. Kuid oma eluga tuleb edasi minna.

Carmen tõdes, et kui mingi uks hakkab sulguma, hakkab inimene alateadlikult otsima uusi variante. See võib juhtuda isegi enne kui inimene saab teada, et senise tööga on asjad ühel pool: „Ole tähelepanelik ja pane tähele märke, mis sinu ellu tulevad!“

Carmeni ellu tuli mõni kuu varem suur huvi Tony Robbinsi, maailmakuulsa enesearengu koolitaja vastu, ta kuulas mehe loenguid ja käis ka ise koolitusel.

Carmen andis hiljuti välja raamatu „Manifesto“, kuhu saab üles kirjutada oma unistusi ja enesearenguga seotud eesmärke. Selle abil saab teadlikumalt kujundada oma tulevikku. Miks on tema meelest eneseanalüüs oluline ja millised on karma õppetunnid, kuula lähemalt saatest “Head uudised”.

KUULA SAADET!

GoodNews Tre Raadios 24.oktoober 2019Teleajakirjanik Carmen Pritson-Tamme
Head Uudised GoodNews