1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Haabersti Noortekeskus tähistab sünnipäeva
Haabersti Noortekeskus tähistab sünnipäeva

Haabersti Noortekeskus tähistab sünnipäeva

Foto allikas: Haabersti Noortekeskus
Foto allikas: Haabersti Noortekeskus

12. veebruaril kutsub Haabersti Noortekeskus kõiki sõpru ja tuttavaid Haabersti Noortekeskusesse (Õismäe tee 88A) tähistama noortekeskuse 14. sünnipäeva.

Terve päeva jooksul (kell 14:00-19:45) on võimalik osaleda erinevates tegevustes nagu näiteks sünnipäeva kaartide või noortekeskuse maskoti meisterdamine, viktoriin, mängud, koogi söömine ja loomulikult ei puudu ka disko.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul külastab Haabersti Noortekeskust aastas 10 300 last.  “Kõige populaarsem kuu on märts ja aasta alguskuud, kus külastatavus kuus ületab 1000 lapse piiri. Päevas külastatab Haabersti Noortekeskust 60 last. Nagu meil kõigil on kord aastas suur pidupäev, mil tähistakse aasta lisandumist, nii on pidu ka Haabersti Noortekeskuses. Kõik uued ja vanad sõbrad on sel päeval oodatud Haabersti Noortekeskusesse,” ütles Jürgenson.

Kell 14:15 Sünnipäevakaartide valmistamine. Noored saavad valmistada sünnipäevakaarte Haabersti Noortekeskusele. Valmis kaardid riputatakse noorte ideekohviku seinale näituseks.

Kell 15:00 Haabersti Noortekeskuse maskoti valmistamine. Võistlusmängu vormis meisterdatakse paarides Haabersti Noortekeskusele maskotid.

  • Kell 16:00 Viktoriin.
  • Kell 16:45 Maiustuste valmistamine.
  • Kell 17:30 Sünnipäeva laulu õppimine.
  • Kell 17:40 Kringli lahtilõikamine ja maiustamine.
  • Kell 18:00 Disko

Tegevuste vahele korraldatakse noortele aktiivseid mänge ning pakutakse võimalust teha Haabersti Noortekeskuse maskottide taustal või maskottide endiga sõbrapilte!

 

Head Uudised GoodNews