1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ITAALIA ROMANTIKA EESTIS! Maailmakuulus Toto Cutugno toob eestlaste ette vanad südamelähedased lood
ITAALIA ROMANTIKA EESTIS! Maailmakuulus Toto Cutugno toob eestlaste ette vanad südamelähedased lood

ITAALIA ROMANTIKA EESTIS! Maailmakuulus Toto Cutugno toob eestlaste ette vanad südamelähedased lood

Toto CutugnoPaljudele eestlastelegi südamelähedane Itaalia muusik Toto Cutugno esineb 4. juunil Haapsalu veinipäevade raames Haapsalu Piiskopilinnuse hoovis, tuues siia ainsa kontserdi piirkonnas ning esindades Itaalia veini ja kultuuri.

Varem vaid ühel korral Eestis esinenud Toto Cutugno on niinimetatud “tõelise itaallase” kehastus. Tema laulud on just Ida-Euroopas saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest. Paljud meist suudaks kindlasti kaasa laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti “L´Italiano” või ümiseda “Serenata”, “Solo Noi” ja “Donna, Donna Mia” refrääne.

Toto Cutugno on meediaga suheldes tagasihoidlik ja väldib pikki intervjuusid. Laulja sõnul on ta kogu oma elu kirja pannud lauludesse ja tal ei ole vaja rohkem endast rääkida. Küll aga on Toto parandamatu romantik ja väga spontaanne, mistõttu võib juhtuda, et keset kontserti tuleb mees rahva sekka, laulab koos oma fännidega ja jagab neile kallistusi ning autogramme.

Veinipeo raames täitub Haapsalu Itaalia maitsete, suurepäraste veinide ja muusikaga. Toimuvad erinevad näitused ja degusteerimised. Igal aastal külastavad üritust tuhanded Itaalia kultuuri austajad nii Eestist kui ka välismaalt. Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides Haapsalu Piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile.

Head Uudised GoodNews