1. Avaleht
  2. Haridus
  3. INIMESED MEIE ÜMBER! Pärnu kolledž näitab oma nägu ja tegu inimeste pilgu läbi
INIMESED MEIE ÜMBER! Pärnu kolledž näitab oma nägu ja tegu inimeste pilgu läbi

INIMESED MEIE ÜMBER! Pärnu kolledž näitab oma nägu ja tegu inimeste pilgu läbi

Agnes on esimese kursuse ettevõtluse- ja projektijuhtimise tudeng ning Pärnumaa Vabatahtlike Keskuse juhataja
Agnes on esimese kursuse ettevõtluse- ja projektijuhtimise tudeng ning Pärnumaa Vabatahtlike Keskuse juhataja

Tartu ülikooli Pärnu kolledž tutvustab sel kevadel enda tegemisi tudengite, õppejõudude, tugipersonali ja vilistlaste kaudu. Inimesed jagavad oma mõtteid Pärnu kolledžis õppimisest ja inimestest enda ümber fotogaleriis ja videos.

„Pärnu kolledži süda on siin õppivad ja töötavad inimesed. Kuna nemad on ehe peegelpilt kolledžist, tutvustamegi sel aastal Pärnus õppimist, praktikavõimalusi ja mõtteid seoses Pärnuga meie inimeste kaudu,“ rääkis TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialist Sander Sillavee.

Videos näitavad end ja räägivad ülikoolis õppimisest tudengid ja vilistlased kõikidelt Pärnu kolledži õppekavadelt. Oma sõnumit jagavad nii edumeelsed vilistlased, inspireerivad tudengid kui ka pärast tööaastaid tee tagasi ülikooli leidnud avatud ülikooli üliõpilased, sh staažikas politsei ja riigikogu liige.

„Kui videotes palusime inimestel rääkida, mis neile Pärnu kolledži juures meeldib, siis fotode puhul andsime veelgi vabamad käed – inimesed said rohelise tahvli, kuhu kirjutada häid mõtteid, mida nad maailmaga jagada soovivad – tulemused räägivad enda eest,“ kirjeldas Sillavee.

Pärnu kolledži Facebooki lehel on album, kuhu lisatakse pilte 1. juulini, mil lõppeb kolledžisse sisseastumisavalduste vastuvõtt. Rohkem infot vastuvõtu kohta leiab www.ut.ee/et/sisseastumine.

Tartu ülikooli Pärnu kolledž on Eestis teenuste juhtimise alase hariduse lipulaev juba mitu kümnendit. Pärnu kolledž pakub TÜ kvaliteedimärgiga kõrgharidust, edendab Eesti teenustemajandust turismi-, sotsiaal- ja spordivaldkonnas ning hoiab ja arendab akadeemilisi traditsioone Lääne-Eestis.

VAATA GALERIID!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews