1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KOOLIKOTIKAMPAANIA! Coca Cola Plazas peeti „Ranits 2016“ pidulik lõpuüritus
KOOLIKOTIKAMPAANIA! Coca Cola Plazas peeti „Ranits 2016“  pidulik lõpuüritus

KOOLIKOTIKAMPAANIA! Coca Cola Plazas peeti „Ranits 2016“ pidulik lõpuüritus

Ranitsad 4Täna toimus kobarkinos Coca-Cola Plaza koolikotikampaania „Ranits 2016“ pidulik lõpuüritus.

Koolikotikampaania „Ranits” on mõeldud selleks, et abistada vähekindlustatud perede kooliminevaid lapsi. Kampaania korraldaja on Eesti Punase Risti Tallinna Selts, kelle vabatahtlikud aitasid komplekteerida koolikotte ja nende sisu. 1998. aastast alates on AS Forum Cinema juhtkond lubanud kampaania korraldamiseks kasutada tasuta oma ruume, tehnikat ja tööjõudu ning näidanud ka tasuta koguperefilmi

Sel aastal said uue, koolitarvetega komplekteeritud ranitsa, üle 400 koolilapse. Aitajaid leidus palju, kes Tallinna RIMI kaupluste korjanduskarpidesse raha annetasid. Tallinna linnaosade sotsiaalhoolekande osakonnad koostasid abi vajavate perede nimekirjad ning nende nimekirjade alusel said toetust vajavad lapsed kutsed kampaania „Ranits 2016“ lõppüritusele.

Ranitsad 5

Tallinna poolt ütles lastele ja nende vanematele tervitussõnad abilinnapea Merike Martinson. Abilinnapea sõnul on Tallinna linn toetanud seda üritust juba 16 korda ehk siis 2001. aastast saadik. „Ükski laps ei peaks muretsema sellepärast, et ta koolivarustus pole täielik. See ongi meie, täiskasvanute ülesanne, et laste haridustee algus oleks rõõmus ja meeldejääv sündmus“, ütles Martinson.

Ranitsad 3

Koolikotikampaania „Ranits 2016” heatahtlikud toetajad on Tallinna Linnavalitsus, Eesti RIMI Food AS Tallinna kauplused, head inimesed, kes annetasid raha RIMI kaupluste korjanduskarpidesse, OÜ Branta Kantseleikaubad, SEB Pank Tornimäe kontor, AS Forum Cinemas, OÜ Lendliis, AS Gasell, Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuur korrakaitsebüroo Liiklusjärelvalvekeskus, Maanteeamet, AS Svensky Kaubandus, Marmiton AS, Eesti Punane Rist.

Head Uudised GoodNews